اخبار    |    رویداد    |    دوشنبه, ۸ خرداد , ۱۳۹۶

امور تغذیه


mosavian

سید مرتضی موسویان مسئول اتوماسیون تغذیه

شماره تماس: ۴۳۲۱۷۰۴۸-۰۱۱


جوامع مختلف بشر بسته به میزان آگاهی، مسائل اقتصــادی و سطح زندگی از سطـوح مختلف تغذیه بهــره مند مـی باشند تأمین کفایت، سلامت و ایمنی غذای دانشجویان که عنصر اساسی توسعه در دنیای فرا صنعتی امروز می باشند از دغدغه های اساسی اداره امور تغذیه این دانشگاه می باشد چرا که بر این اعتقاد است که توسعه پایدار در گرو تغذیه سالم است. تغذیه مناسب و سالم مهمترین موضوع در این حوزه است که تنها با بهره گیری از علم تغذیه و حضور کارشناسان مجرب و متناسب با امکانات و مواد در اختیار میسر می باشد. همچنین طبخ و توزیع غذای دانشجویان، کارکنان واساتید را با بهره گیری از مواد غذایی مناسب و ایجاد فضاهای بهداشتی و مناسب برای سرو غذا از وظایف مهم این حوزه می باشد

شرح وظایف :
تامین مواد اولیه مورد نیاز
خریداری اقلام مصرفی آشپزخانه برای طبخ غذای هفتگی
تنظیم برنامه غذای هفتگی متناسب با ماههای سال
فعال نگه داشتن سیستم اتوماسیون تغذیه
جهت صرفه جویی در وقت و انرژی تمامی مراحل رزرو،شارژ و توزیع وعدهای غذایی توسط سیستم اتوماسیون تغذیه الکترونیکی انجام می پذیرد که به لحاظ حساسیت این امر و به منظور جلوگیری از بروز هر گونه اشکال و ایراد در سیستم ،سیستم اتوماسیون همه روزه مورد بازبینی قرار گرفته و ایرادات احتمالی بلافاصله برطرف می شود.

سلف سرویس دانشجویی:

ساعت سرو غذا از ساعت ۳۰/۱۱ صبح لغایت ۳۰/۱۳ عصر می باشد

رزرو غذای دانشجویی به صورت اینترنتی بوده و از ۴۸ ساعت قبل امکان پذیر می باشد و امور تغذیه از فروش غذا بصورت روزفروش معذور است

قیمت غذای دانشجویی، مطابق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، ۴۰۰۰ ریال می باشد

جهت تهیه کارت اتوماسیون تغذیه به دفتر مسئول امور تغذیه واقع در ساختمان اداری اتاق شماره ۳ مراجعه فرمائید

بوفه دانشجویی:

ساعت کار بوفه از ۸ صبح لغایت پایان کلاسهای آموزشی می باشد

قیمت هرگونه ساندویچ براساس نرخ اعلام شده از سوی معاونت دانشجویی واحد (ممهور به مهر امور دانشجویی) که در محل بوفه الصاق شده است،
می باشد

قیمت هرگونه مواد غذایی به استثنای ساندویچ، براساس قیمت مندرج بر روی بسته بندی آن می باشد

بوفه های دانشجویی در سلف سرویس مرکزی، دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده صنایع غذایی واقع شده اند

با توجه به بازرسی دوره ای از عملکرد پرسنل بوفه های دانشجویی، از همه دانشجویان تقاضا می نمائیم با ارائه راهکارهای مناسب و یا بیان مشکلاتدر سرویس دهی بوفه ها، امور تغذیه را در بهتر شدن عملکرد بوفه ها یاری فرمایند.

میزان برخی از مواد اولیه لازم برای هر وعده غذا (مطابق بخشنامه شماره ۱۵۴۲۱۳/ ۳۸ مورخ ۲۷/۶/۸۵):

مواد اولیه / نوع غذا

چلوخورش قیمه

چلوخورش قرمه سبزی

چلو کباب کوبیده

زرشک پلو با مرغ

استانبولی پلو با ماست

برنج

۱۹۰گرم

۱۹۰گرم

۱۹۰گرم

۱۹۰گرم

۱۷۰گرم

روغن مایع

۳۵گرم

۳۵گرم

۳۰گرم

۳۰گرم

۳۰گرم

گوشت (قرمز، مرغ)

۷۰گرم

۷۰گرم

۱۱۰گرم

۳۵۰گرم

۱۱۰گرم

سیب زمینی یا سبزی

۸۰گرم

۱۰۰گرم

۴۰گرم

لیمو عمانی

۲گرم

۳گرم

لپه، لوبیا یا باقلا

۲۵ گرم

۲۰ گرم

رب گوجه فرنگی

۱۵گرم

۳گرم

۱۵گرم

۱۰گرم

۲۰گرم

پیاز

۲۰ گرم

۲۰ گرم

۶۰گرم

۲۰ گرم

۲۰ گرم

زرشک یا کشمش

۵گرم

زعفران

به ازای هر هزار پرس دو مثقال

گلاب

۲ گرم

آبلیمو

۲ گرم

۲ گرم

۲ گرم

۲ گرم

ماست یک نفره ۱۰۰گرمی

۱ عدد

فلفل سبز

۵ گرم

 

پرسنل شاغل در امورتغذیه

 

فرهاد رمضانی

سرآشپز

علی عباسی فر

کمک آشپز

نوروزعلی درویشی

کمک آشپز