برجسته مطرح کرد؛

تحول بنیادین در آموزش و پرورش با گسترش آموزش‌های مهارتی

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۱ کد : ۹۷۳ اخبار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی تحول بنیادین آموزش و پرورش را در اتخاذ سیاست گسترش آموزش‌های مهارتی دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی ، حامد برجسته در گردهمایی شبکه همیار مدیران هنرستان تربیت بدنی استان مازندران گفت: آموزش و پرورش زمانی در عینی کردن علم در جامعه و پرورش رویکرد حل مسئله موفق خواهد بود که سیاست گسترش آموزش‌های مهارتی را تقویت کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی افزود: جایگاه آموزش و پرورش به عنوان مرجع اول و پایه‌گذار سبک آموزش کشور تأثیر مستقیم در سیاست‌های آموزشی دانشگاه‌ها دارد.

برجسته با اشاره به امکانات کم‌نظیر هنرستان تربیت بدنی سمای واحد آیت‌الله آملی اظهار کرد: این واحد دانشگاهی از آمادگی مطلوب برای میزبانی مسابقات ورزشی در سطح کشور و استان مازندران برخوردار است.

گردهمایی شبکه همیار مدیران هنرستان تربیت بدنی استان مازندران با حضور کارشناس مسئول اموزش فنی حرفه‌ای اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران و معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش و مدیران هنرستان های تربیت بدنی استان مازندران با موضوع بررسی مشکلات هنرستان‌های تربیت بدنی و بررسی برگزاری دروس عملی در زمان کرونایی به میزبانی هنرستان تربیت بدنی واحد آیت الله آملی برگزار شد.