همایش ملی یافته‌های نوین روان‌شناسی برگزار شد

۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۷ اخبار
نخستین همایش ملی یافته‌های نوین روان‌شناسی با تکیه بر روان‌شناسی کاربردی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی برگزار شد.

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از آمل، ارسلان خان‌‌محمدی با ارائه گزارشی از‌نحوه شکل‌گیری و عملکرد دبیرخانه همایش ملی یافته‌های نوین روان‌شناسی گفت: «این همایش علمی با‌همکاری استانداری مازندران، دانشگاه آزاد اسلامی مازندران، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ساری و تنکابن، سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، انجمن روان‌شناسی ایران شاخه مازندران و دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.»
دبیر علمی همایش ملی یافته‌های نوین روان‌شناسی ادامه داد: «اینهمایش با‌مجوز پایگاه اطلاع‌رسانی استنادی جهان اسلام (ISC) برگزار شد.»
مدیرگروه روان‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی گفت: «برای برگزاری این همایش، کمیته‌های متعددی از ماه‌ها پیش تشکیل شد، تا امروز این مراسم با موفقیت اجرا شود.»
وی با بیان اینکه 264 مقاله برای همایش فرستاده شد، اظهار کرد: «174 مقاله از سوی داوران به‌عنوان مقاله پذیرفته‌شده انتخاب و 25 مقاله در قالب سخنرانی و 149 مقاله در قالب پوستر ارائه شد.»

دکتر حسن احدی در همایش ملی یافته های نوین روانشناسی گفت : با توجه به ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی رشته ی دکتری روان شناسی اعتیاد و پیشگیری در این واحد دانشگاهی راه اندازی شود
این استاد دانشگاه با بیان اینکه با سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی هم در این زمینه صبحت کرده است تصریح کرد : این جا اولین مرکز در دانشگاهی خواهد شد که در مورد پیشگیری از اعتیاد در آن انجام خواهدشد .
این استاد روانشناسی با بیان اینکه در درمان اعتیاد عامل مهم تغییرات رفتاری یا اعتیاد رفتاری است تصریح کرد : الگوی نگهداری فیزیکی افراد معتاد برای ترک آن دیگر پاسخگو نیست .

دکتر محمد حاتمی قائم مقام و معاون امور کمیسیون های سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت : اینکه آمل برای برگزاری این همایش انتخاب شده است یکی از دلایلش این است که آیت الها حسن زاده آملی بزرگترین روان شناس کشور متعلق به شهر آمل است .
وی با اشاره به مشاهیر شهر آمل گفت : علامه جوادی آملی و  برادران لاریجانی جز نخبگان کشور افتخار این شهر هستند .
در این نشست دکتر محمد وحدت قایم مقام دانشگاه ، دکتر صبحی قرا ملکی بازرس نظام روانشناسی کشور، دکتر تبریزی نفر اول درمان اختلالات یادگیری ایران، دکتر میرزایان رییس نظام روانشناسی مازندران سخنرانی کردند .