دکتر حیدربیگی

مرکز رشدسلامت در واحد آیت الله آملی راه اندازی می شود.

۱۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۴ کد : ۹۶۷ اخبار

جلال حیدربیگی عضو شورای عالی سیاستگذاری مرکز تحقیقات علوم پزشکی و نماینده معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از واحد آیت الله آملی گفت این واحد دانشگاهی به جهت برخورداری از فضای مناسب و آزمایشگاه های مختلف در حوزه های داروسازی و صنایع غذایی و میکرو بیولوژی از امکان راه‌اندازی مرکز رشد سلامت برخوردار است.

حیدربیگی با اشاره به اینکه مرکز رشد سلامت  یکی از بهترین مراکز رشد در کشور است و از جت درآمد بسیار مورد توجه دانشگاه ها است ، و فقط تعداد معدودی دانشگاه دولتی و آزاد در کل کشور دارای مجوزمرکز رشدسلامت هستند،  اظهار امیدواری کرد،  واحد آیت الله آملی به جمع دانشگاه های برخوردار از مرکز رشد سلامت خواهد پیوست.
وی همچنین در بازدید از مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واحد دانشگاهی اظهار داشت ؛اقدامات صورت گرفته در حوزه گیاهان دارویی فرصت مغتنمی  برای واحد آیت الله آملی جهت حضور در عرصه تجارت و کسب درآمد خواهد بود.