دکتر برجسته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت اله آملی

در پیامی یاد و خاطره شهدای ۱۳ آبان را گرامیداشت .

۱۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۳ کد : ۹۶۶ اخبار

به گزارش حوزه ریاست و روابط عمومی واحد آیت اله آملی متن این پیام بدین شرح است:

سیزدهم آبان هر سال یاد آور سه جوشش برخاسته از دانش و بینش در جریان نهضت بزرگ اسلامی مردم ایران در مقابل ظلم، استبداد و استکبار است.
روشنگری حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) در مدرسه فیضیه، در قلب تپنده دانش ایمانی و فقه ربانی و واکنش رژیم سلطنتی در تبعید ایشان در روز 13 آبان 1343 نشان از پیروزی مطلق منطق برخاسته از بینش الهی بر منطق متکی بر زور و خودکامگی داشت.
همانگونه که شهادت دانش آموزان ایرانی در 13 آبان سال 1357 در راه بیان خواسته های برحق ملت ایران در محوطه دانشگاه تهران نشان داد که استبداد و ظلم ضد دانش و آزادگی است و دانش برخاسته از ایمان محصلان ایرانی حکومت استبدادی وابسته را به عجز می کشاند. و دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در سال 1358 نشان دادند که دانش، بینش و ایمان انقلابی می تواند بزرگترین دشمنان نظام و انقلاب را به زانو در آورد.
این تجربه گران سنگ استبداد و استکبار ستیزی، تکلیف سنگینی بر دوش اصحاب علم و دانش و دانشگاهیان و دانش آموزان ایران اسلامی می نهد و بر ما واجب می سازد که با تکیه بر تعهد، کسب تخصص و دانش برخاسته از ایمان، مسیر مقدس امام راحل و شهدای راه استقلال و آزادی را ادامه دهیم.
بنده به نمایندگی از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت اله آملی این روز بزرگ را گرامی می دارم و از همه دانش آموزان مدارس سما ،دانشجویان انتظار می رود که با تلاش بیشتر در راه علم اندوزی و دانش افزایی پرچم استبداد و استکبار ستیزی را بر افراشته نگاه دارند. وظیفه خود می دانم که روز دانش آموز را به همه دانش آموزان ایرانی به خصوص دانش آموزان کوشای مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت اله آملی صمیمانه تبریک گفته و سعادت و توفیقشان در راه اعتلای نام ایران اسلامی را از خداوند منان خواهان باشم.

دکتر حامد برجسته
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی