حاجی‌پور مطرح کرد؛

رشته داروسازی امتیاز شاخص واحد آیت‌الله آملی برای جذب دانشجوی خارجی

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۱ کد : ۹۵۲ اخبار

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی وجود رشته داروسازی را از امتیازات شاخص دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی برای جذب دانشجوی خارجی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی، رضا حاجی‌پور در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی گفت: این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های ممتاز شمال کشور بوده و از ظرفیت قابل توجه آموزشی و رفاهی برخوردار است.

وی در جلسه‌ای که با حضور علاءالدین بروجردی معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد آیت الله آملی برگزار شد با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به این واحد دانشگاهی به‌خصوص در عرصه بین‌المللی، وجود رشته داروسازی را یکی از امتیازات شاخص این دانشگاه برای جذب دانشجوی خارجی عنوان کرد.

حاجی‌پور با اعلام اینکه به‌زودی جلسه کمیسیون آموزش مجلس در شهر آمل برگزار خواهد شد، وعده داد که از اعضای کمیسیون آموزش برای بازدید از امکانات آموزشی و رفاهی این واحد دانشگاه دعوت خواهد کرد.