دو شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی آرمیدند

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۱ کد : ۶۹۰ اخبار
حامد برجسته رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در مراسم خاکسپاری دو شهید گمنام در این واحد دانشگاهی گفت:

این   دانشگاه روزهای پر افتخاری را پشت سر گذاشته است اما گزاف نیست که بگویم  امروز پر افتخارترین روز دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی است .
وی با بیان اینکه خاکسپاری شهید گمنام آرزوی چندین ساله  این واحد دانشگاهی بود اذعان کرد: ما چشم انتظار پیکر شیر مردانی هستیم که آسایش امروزمان را مرهون فداکاریهای دیروز شانیم.
برجسته ادامه داد: امنیت و آرامش کنونی جامعه، عزت و اقتدار، استقلال و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به پاس ازخودگذشتگی هاو ایثار شهداست.
وی با بیان به اینکه در این چند روز یاد و ذکر شهیدان وعطر آنها در فضای دانشگاه آکنده شد تصریح کرد: هر انسان آزاده و خداجویی،  احساس عظمت و استغنای از غیر خدا میکند .
برجسته با اشاره به سخنان شهید آوینی  بیان کرد: سید اهل قلم درست گفت که زندگی زیباست اما شهادت از آن زیبا تر است وزندگی به خون وابسته است و  پیکر تاریخ،  بی خونِ خدا مرده ای بیش نیست.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی  با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره شهدا اذعان کرد:  شهادت، بالاترین پاداش و مزد جهاد فى‏ سبیل‌‏اللَّه است و شهداى ما مظهرعقلانیت دینى و مدافع حقانیت و عدالت بودند.
وی با بیان اینکه  پیشرفت های افتخار آمیزعلمی کشور ازبرکات جهاد وشهادت در راه خداست عنوان کرد: امروز، به فضل همین شهادتها و به برکت خون شهدا، ملت ما، ملت سربلند و آبرومندی است.
برجسته خطاب به استادان و دانشجویان این دانشگاه تصریح کرد : عزیزان من از امروز رسالت مان  در جبهه های علمی و  فرهنگی سنگین تر شده است، ما با تاسی از مکتب سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام با این دو شهید خوشنام و همه شهدای گرانقدر پیمان می بندیم تا  با تلاش بی شایبه و شبانه روزی  در عرصه جهاد علمی  و  با اهتمام در خودسازی و جهاد اکبر برای تزکیه نفس، در راستای منویات مقام معظم رهبری  برای شکل‌گیری تمدن بزرگ اسلامی قدم برداریم .
برجسته در پایان  از زحمات همه  کسانی که با تلاش خود موجب تحقق آرزوی چندین ساله برای تدفین شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی  آیت الله آملی  شدند تقدیرکرد.
این دوشهید گنام یکی در سال 1361 در عملیات محرم در سن 18 سالگی و دیگری در عملیات کربلای 8 در منطقه شلمچه درسن 24 سالگی به درجه شهادت نائل شدند.

دانلود فایل ویژه نامه شهدا