بیانیهٔ دکتر حامد برجسته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی  به مناسبت ایام‌الله دههٔ فجر انقلاب اسلامی

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۰ کد : ۶۶۵ اخبار تصویری

دههٔ فجر، آن آیینه‌ای است که خورشید اسلام در آن درخشید و به ما منعکس شد. اگر این آیینه نبود، باز هم مثل همان دوره‌های تاریک و قرون خالیه، بایستی ما می‌نشستیم و اسمی از اسلام می‌آوردیم.
                      مقام معظم رهبری

"بیانیهٔ دکتر حامد برجسته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی
 به مناسبت ایام‌الله دههٔ فجر انقلاب اسلامی"

ایام‌الله دههٔ فجر نمایان شدن شکوه یک حماسهٔ جاوید و ماندگار و مظهر تجلی نور در ظلمت، و همچنین یادآور روشن‌بینی و نوید دادن به مردمی است که با ایستادگی در برابر اقدامات مأیوسانهٔ دشمن و شکست آنان، توانستند فصل جدیدی از حیات سیاسی و فرهنگی را آغاز کنند.
در چنین شرایطی، شایسته است در دههٔ فجر و ایام سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برپایی نهضت روشنگری و جهاد امیدآفرینی در سراسر کشور، اولویت اول تمامی دلسوزان انقلاب، صاحبان سخن و اصحاب رسانه باشد.
جامعهٔ دانشگاهی تشریح معارف انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن را برای مردم و به‌ویژه برای نسل جوان، مهم‌ترین وظیفهٔ خود در شرایط کنونی دانسته، امید آن دارند چنین رویکردی را به‌عنوان یک وظیفهٔ دینی و انقلابی در پیش گیرند.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی که در طول بیش از سه دههٔ گذشته، توطئه‌های دشمنان را یکی پس از دیگری برملا کرده و خنثی ساخته‌اند، در بیانیهٔ گام دوم از «امیدآفرینی» به‌عنوان «اصلی‌ترین جهاد» یاد کرده‌اند.
بر همین اساس، راهپیمایی 22 بهمن مهم‌ترین شاخص برای سنجش میزان وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی است. بدون تردید ملت ایران در 22 بهمن امسال، بار دیگر با خلق حماسه‌ای بزرگ در تمامی شهر‌های کشور، وفاداری عمیق و پیوند ناگسستنی خود با آرمان‌های انقلاب اسلامی را به نمایش خواهند گذاشت.
این‌جانب ضمن شادباش ایام‌الله دههٔ فجر انقلاب اسلامی به محضر آقا امام زمان، شهدای انقلاب‌اسلامی و دفاع مقدس، رهبر عالم و حکیم و مقتدر ایران عزیز، استادان و دانشجویان گرامی که باعث پیروزی‌های بزرگ در حوزهٔ علمی شده‌اند ارزشمند دانسته، آرزومندم ان‌شاءالله شاهد روزی باشیم که شعله‌های درخشان انقلاب اسلامی ایران عزیزمان در جای‌جای جهان، تلألو یابد.

دکتر حامد برجسته
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی