برجسته مطرح کرد :

بزودی اندیشکده زیست فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی خواهد شد
۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۲ کد : ۶۶۳ اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا.... آملی در نشست شورای این دانشگاه  با یادآوری  عملکرد چند ماهه اخیر این واحد دانشگاهی و تاکید براینکه دستاوردهای دانشگاه مرهون تلاش همه کارکنان و استادان است عنوان کرد: وظیفه ما مسوولان این است  با دغدغه  شنونده خوبی برای کسانیکه مسایل و مشکلات را مطرح می کنند باشیم.

دکتر حامد برجسته  مطرح کرد:  دانشگاهها درطول زمان از سیستم آموزشی به پژوهش، خلاقیت و کار آفرین تبدیل شدند. لازم است که اساتید علاوه بر تدریس به سمت کار آفرینی نیز حرکت کنند تا بتوانیم  درحل مسائل جامعه  نقش آفرین شویم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی در خصوص ضرورت و نیاز به گسترش رشته های جدید و جذب دانشجوعنوان کرد: در بخش بین الملل و با توجه به مسیر دشوار اداری گسترش رشته ها، توانستیم در 5 رشته کارشناسی ارشد در حوزه بین الملل  11 رشته در مقطع دکتری 4 رشته کارشناسی ارشد و 3 رشته کارشناسی در حوزه علوم و تحقیقات اقدام نماییم و در این راه مقدمات کاربرای اخذ مجوز رشته دندانپزشکی را شروع کردیم واقدامات مؤثری هم در این راستای انجام گرفت.
برجسته با اشاره به ضرورت کیفی سازی آموزش در ابعاد مختلف گفت: ارتقا تعهد سازمانی و نهادینه شدن این تعهد در اجرای دستورالعمل ها و مسوولیت پذیری برای اجرای روح بخشنامه ها و مقررات از ضروریات طرح ها و برنامه هاست .
وی خطاب به مدیران گروه های  آموزشی و روسای دانشکده ها عنوان کرد  : ضروی است توانمندی علمی  استادان در گروههای مختلف آموزشی  ارزیابی و دستارودهای پژوهشی این عزیزان به نحو شایسته ای معرفی گردد تا ضمن حفظ کرامت انسانی استادان رقابت بیشتری برای کیفی سازی آموزش و پژوهش انجام شود .
این مسئول با بیان  اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی باید مرکز مطالعات آموزشی شود تصریح کرد: در نظر است در برنامه های میان مدت  با  استقلال حوزه بین الملل و علوم و تحقیقات وهمچنین  پیگیری دانشگاه دی هشت  وضعیت این واحد را ارتقا دهیم .
وی ادامه داد : با  ایجاد سرای نوآوری برنج و برگزاری دوره های تخصصی در گروهای مختلف در این واحد دانشگاهی و توجه به در آمدهای غیر شهریه دانشجو تلاش خواهیم کرد تا بخشی از مشکلات اقتصادی  این روز های دانشگاه را مرتفع کنیم .
برجسته با تاکید بر تداوم برنامه های فرهنگی در کنار برنامه های علمی  تصریح کرد : اقدامات فرهنگی با محوریت  بسیج اساتید و کارکنان و دانشجویان  یکی از اولویت های دانشگاه می باشد. امروز  بسیج  در دانشگاه با  نگاه علمی و حل مساله وارد کارزار شده است.
وی با بیان اینکه اقدامات گسترده ای برای راه اندازی اندیشکده انجام شده است گفت : سه اندیشکده را مد نظر قرار دادیم که  در نهایت واحد آیت ا... آملی به عنوان اندیشکده زیست فناوری انتخاب شد تا در آینده نزدیک در این واحد دانشگاهی افتتاح شود که خبر آن را منتشر خواهیم کرد.