۱۰ هکتار از زمینهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی زیر کشت نهال صنوبر رفت

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۶ کد : ۶۵۸ اخبار
علیرضا شریعت معاون استاندار و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل گفت: در فاز اول با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی ۱۰ هکتار از زمین های این واحد دانشگاهی به زیر کشت نهال صنوبر رفت.

وی با تبریک ایام الله دهه فجر و ولادت حضرت فاطمه (س) عنوان کرد: زراعت چوب یکی از بهترین روشهای و ابداعاتی هست که میتواند  از نظر اقتصادی به صرفه باشد و از هدر رفت جنگلهای هیرکانی جلوگیری کند.
وی مطرح کرد :  در آینده نزدیک میتوان  شاهد شکوفایی و رونق اقتصاد زراعت چوب در این واحد دانشگاهی باشیم .
فرماندار آمل با بیان اینکه آمل بیش از هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است مطرح کرد : آمل ۴ شهیده دارد که امروز ۴ نهال به یاد این شهدا غرس شد .
این مراسم با حضور رازجویان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، علیرضا شریعت معاون استاندار و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل، احمد توکلی مدیر کل دفتر فنی امور عمرانی حمل و نقل و ترافیک استانداری مازندران، اصغر کردی معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار، علی فرشید فر بخشدار دشت سر، دکتر برجسته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آیت ا... آملی، دکتر اسفندیاری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر صالحی رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی، رضائیان رئیس محیط زیست و اسماعیل زاده رئیس اداره منابع طبیعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌ا... آملی برگزار  شد .