راه‌اندازی مرکز گردشگری و تفریحی در آمل /تجهیز خوابگاه ورزشی در دستور کار قرار گرفت

۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۵ کد : ۶۵۶ اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی عنوان کرد: راه‌اندازی مرکز گردشگری و تفریحی ازجمله برنامه‌های آینده این دانشگاه است که با اخذ مجوزهای لازم اجرایی می‌شود.

دکتر حامد برجسته با تبریک ایام دهه فجر، میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) در نشست شورای تخصی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گفت: همایش پیاده روی حاج قاسم قهرمان ملی با استقبال چشم گیر همکاران واحد آیت ا... آملی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله برنامه های این دانشگاه در توسعه ورزش همگانی بود.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی 4 هزار متر فضای سرپوشیده 17 هزار متر فضای رو باز ورزشی دارد مطرح کرد: این مجموعه ورزشی در دانشگاه های سطح منطقه کم نظیر است و ظرفیت ارزشمندی برای شهرستان آمل و دانشگاه آزاد اسلامی در سطح شمال کشور است.
برجسته با یادآوری بسترها و زیر ساخت‌های فراهم شده در واحد آیت ا... آملی اظهار کرد: تجهیز خوابگاه ورزشی در این واحد دانشگاهی در دستور کار قرار گرفت که بتوانیم در آینده به عنوان میزبان مسابقات ورزشی کشوری باشیم.
برجسته مطرح کرد: تأسیس مرکز گردشگری و تفریحی از جمله برنامه‌های آینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌ا... آملی که با اخذ مجوزهای لازم اجرایی خواهد شد.
دکتر حسین کرمانیان با یادآوری دستاوردهای انقلاب اسلامی مطرح کرد: ایام الله دهه فجر فرصت مناسبی برای طرح و بیادآوری پیشرفت‌های ایران اسلامی بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی است.
وی با تقدیر از گزارش عملکرد دو ماهه رئیس واحد آیت ا... آملی مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت‌های بالایی از امکانات ورزشی در کنار سایر امکانات رفاهی آموزشی و پژوهشی که باید در سطح استان و ملی و حتی برخی از این ظرفیت ها در سطح بین المللی معرفی شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی استان تصریح کرد: ورزش در مازندران در سطوح حرفه‌ای و همگانی جایگاه ویژه‌ای دارد منابع انسانی ورزشی و قهرمانان بین المللی این استان را سرآمد کرده است.
این مسئول مطرح کرد: ورزش یکی از حوزه هایی است که با برنامه ریزی و تلاش مضاعف دانشگاهیان می تواند با حداقل هزینه نرخ نشاط جامعه را افزایش دهد.