مکتب شهید سلیمانی جهانی است

۲۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۳ کد : ۶۴۲ اخبار
دکتر حامد برجسته در همایش پیاده روی با عنوان حاج قاسم، قهرمان ملی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت : مکتب سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی جهانی است حد و مرزی ندارد و متعلق به همه آزادی خواهان جهان است .

وی با یادآوری تاکید رهبر انقلاب بر اشاعه و گسترش مکتب شهید سلیمانی مطرح کرد : این فرمانده عزیز، افتخار جهان اسلام در قرن حاضر است و موفقیت هایش در عرصه جهاد با داعش و ریشه کنی آن   صلح و آرامش را برای همه کشور های منطقه حتی تا اروپا به ارمغان آورد.
برجسته ادامه داد : این ناشی از استاندارد های دوگانه استکبار است که فردی مانند شهید سلیمانی را که با فرماندهی جبهه مقاومت ریشه داعش را می خشکاند را تروریست می نامد و با ارتش ترویستی خود وقتی به طور رسمی با دعوت کشور عراق وارد این کشور میشود ترور میکند .
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت : شهید سلیمانی با شهادتش دروغین بودن ادعاهای استکبار جهانی را دفاع ازحقوق بشر تا مبارزه با تروریسم را اثبات کرد .
برجسته از حضور همه کارکنان و استادان در همایش پیاده روی حاج قاسم ، قهرمان ملی تشکر کرد و تصریح کرد : پیام این راهپیمایی این است که راه حاج قاسم در تبعیت از ولایت و ایستادگی در برابر ظلم و تقویت خود باوری ادامه دارد .