اطلاعیه مهم - پذیرفته شدگان ورودی بهمن ۹۹

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۸ کد : ۶۳۴ اطلاعیه ها

قابل توجه پذیرفته شدگان ورودی بهمن دوره بدون آزمون مقطع کارشناسی و کارشناسی  ارشد سال 99 واحد آیت اله آملی

ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان عزیز، به اطلاع می رساند ثبت نام این دوره شامل 2 مرحله می باشد که مرحله اول شامل ثبت نام الکترونیکی توسط پذیرفته شده محترم می باشد و مرحله دوم شامل حضور در واحد دانشگاهی و تحویل مدارک لازم جهت تشکیل پرونده آموزشی و ثبت نام نهایی می باشد.
الف – مرحله اول:
1 - در این مرحله ابتدا لازم است پذیرفته شده محترم با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس https://edu.iau.ac.ir   قسمت ((ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان سال99)) نسبت به ثبت نام و  بارگذاری مدارک خود اقدام نماید.
ب – مرحله دوم:
1 – بعد از انجام مراحل فوق، جهت تحویل مدارک و ثبت نام نهایی از روز دو شنبه مورخ 29/10/99 لغایت 1/11/99 به واحد دانشگاهی مراجعه نمائید. مدارک لازم جهت ثبت نام شامل:
_  6 قطعه عکس(آندسته از دانشجویانی که کارت پایان خدمت ندارند باید 12 قطعه عکس تحویل نمایند.)
– اصل و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه
– اصل و کپی مدرک پایه( مدرک دیپلم نظام 6-3-3 یا پیش دانشگاهی یا چهارساله نظام قدیم برای دوره کارشناسی پیوسته و مدرک کارشناسی برای دوره های کارشناسی ارشد)

تذکر: ساعت اداری جهت ثبت نام حضوری از ساعت 8 الی 14 می باشد.

حوزه معاون علمی دانشگاه ازاد اسلامی واحد آیت ا... آملی