۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۲۲:۴۵ کد : ۶۲۱ اخبار تصویری
متن پیام دکتر حامد برجسته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی به مناسبت اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی به شرح زیر می باشد:

بسم ربّ الشهداء و الصدیقین

من المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.

سخن گفتن از مردی که تمام عمر خود را در گمنامی و مجاهدت‌های خاموش گذرانده به یقین کار آسانی نیست، سال‌ها باید بگذرد تا کسانی پیدا شوند و بتوانند برخی از نقاط ناشناخته کارنامه درخشان این مجاهد نستوه را برای افکار عمومی آشکار کنند تا شاید از آن طریق بهتر بدانیم حقایق پنهان از مجاهدت‌های این فرمانده دلیر و شجاع سپاه اسلام را درک کنیم.

بی شک، یاد و خاطره این شهید والا مقام نزد تمام ایرانیان پاک نهاد و وطن دوست؛ با هر گرایش، باور و اعتقادی، ماندنی و جاودان است. او رزمنده‌ای بود که جز دفاع از میهن و مبارزه با تروریست ها، وظیفه دیگری برای خود متصور نبود و جان پاک را در این مسیر و در راه باورها و اعتقادات خویش، تقدیم حق نمود. چنین انسانی به حق شایسته جاودانگی است.

امروز شهید سلیمانی صلابت و بزرگیش را به رخ عالم کشید و شهادتش سرمنشا جوششی تازه در انسان‌های آزاده و نسل حاضر شد، مکتب سلیمانی که به فرموده خودش "ما ملت امام حسینیم" همواره در این مکتب خواهیم ایستاد و تا پای جان زیر سایه مقام معظم رهبری و خورشید ولایت در این راه بیعت نهاده و می مانیم.

سالگرد شهادت این فرزند برومند انقلاب اسلامی ایران را و اربعین دانشمند فرزانه هسته ای شهید محسن فخری زاده را به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداء، فرمانده معظم کل قوا، ملت شهید پرور ایران اسلامی، همرزمان و خانواده معزز این شهید بزرگوار و به جامعه دانشگاهیان و دانشجویان و اساتید و همکاران تبریک و تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان علوّ درجات و پاداش الهی را مسألت دارم.

دکتر حامد برجسته

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی