پیام تسلیت ریاست واحد

دکتر سید احمد شهیدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی درگذشت دکتر محمد یونسی عضو هیئت‌علمی واحد را تسلیت گفت

۰۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۶ کد : ۵۳۷ اخبار
در متن پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است: «انا لله و انا الیه راجعون خانواده محترم شادروان دکتر محمد یونسی درگذشت استاد ارجمند، جناب آقای دکتر محمد یونسی عضو هیئت‌علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی موجب اندوه فراوان شد.

با نهایت تأثر و تأسف، درگذشت آن مرحوم را به خانواده داغدارشان و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض کرده، از پیشگاه ایزد منان برای آن فقید سعید آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز صبر و شکیبایی مسئلت دارم. دستاوردهای درخشان علمی و اخلاقی این استاد فرهیخته که عمر کوتاه اما بسیار بابرکت خویش را در عرصه‌های مختلف علمی، تحقیقاتی و تعلیم و تربیت دانشجویان و دانش‌پژوهان میهن عزیزمان مصروف داشت، همواره مایه افتخار و فقدان ناباورانه‌اش برای همه اهالی علم و فرهنگ دردناک است».