نشست فرمانده بسیج اداری کارکنان شهرستان آمل با ریاست و اعضای شورای پایگاه بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۲ کد : ۵۱۶ اخبار
در این نشست که با حضور دکتر سید احمد شهیدی رییس واحد آیت ا...آملی و فرمانده بسیج حوزه اداری کارکنان شهرستان آمل سرهنگ اسماعیلی راد و اعضای شورای پایگاه بسیج الغدیر واحد برگزار شد،

دکتر شهیدی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، گفت: دوران دفاع مقدس نقطه عطفی در تاریخ این مرز و بوم است چرا که در دوران دفاع مقدس با وجود حمایت های بسیاری از کشورهای جهان از صدام و رژیم بعثی عراق، مردم ایران اسلامی توانستند با کمترین امکانات و با توکل بر خداوند متعال و رهبری امام راحل و وحدت و همبستگی در برابر هجوم رژیم بعث عراق ایستادگی کنند و اجازه ندهند حتی یک وجب از خاک میهن ما  در دست دشمنان باقی بماند.
وی ادامه داد: ایثارگری و جان فشانی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس در تاریخ ماندگار شده است و این ایثارگری ها  باید به  روشهای مختلف به نسل های آینده منتقل شود.و آن چه می‌تواند انقلاب اسلامی ملت ایران را در برابر هجمه گسترده استکبار جهانی و حامیان آنها بیمه کند، فرهنگ ایثار و شهادت است.
در ادامه سرهنگ اسماعیلی راد با مطرح کردن ابلاغیه برنامه های سال خواستار اجرایی شدن آن در دانشگاه شد و موضوعات برنامه هفته دفاع مقدس در قالب مصوبه به تصویب رسید.
1-  آذین بندی تهیه و نصب بنر و پلاکارد در سطح دانشگاه و دانشکده
2-  برگزاری مسابقه کتابخوانی به مناسبت هفته دفاع مقدس