اطلاعیه شرکت در آزمون مصاحبه دکتری سال ۱۳۹۹ ویژه داوطلبان

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۳ کد : ۵۱۵ اطلاعیه ها

ضمن تبریک به داوطلبان آزمون دکتری تخصصی سال 99 که در دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله مصاحبه علمی راه یافته اند، مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی در خصوص نحوه برگزاری مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان دوره دکتری تخصصی سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی که به مرحله مصاحبه علمی راه یافته اند، می‌رساند مصاحبه علمی این دوره به صورت مجازی از روز شنبه 19 مهرماه آغاز و تا روز چهارشنبه 30 مهرماه ادامه خواهدداشت.

درشیوه جدید برگزاری مصاحبه، داوطلبان لازم است با دریافت نام کاربری و کلمه عبور که از عصر روز ۱۵ مهرماه از طریق سامانه
 www.azmoon.org
قابل دریافت است، درتاریخ و زمان مقرر با مراجعه به سامانه
phdinterview.azmoon.iau.ac.ir
در جلسه مصاحبه مجازی شرکت کنند.

داوطلبان لازم است ضمن دریافت نرم افزارهای مورد نیاز به منظور شرکت در مصاحبه مجازی از طریق سامانه فوق نسبت به نصب آنها اقدام کنند. راهنمای نحوه چگونگی شرکت در مصاحبه از طریق همین سامانه قابل دریافت خواهد بود.