رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی خبر داد

توزیع ۱۳۵ بسته نوشت افزار حمایتی بین دانش آموزان کم برخوردار

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۷ کد : ۵۱۴ اخبار
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی از توزیع ۱۳۵ بسته نوشت افزار حمایتی بین دانش آموزان کم برخوردار آمل خبر داد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی از توزیع 135 بسته نوشت افزار حمایتی بین دانش آموزان کم برخوردار آمل خبر داد.

دکتر سید احمد شهیدی در نشست شورای فرهنگی واحد آیت الله آملی با تقدیر از بسیج دانشجویی مطرح کرد:با همکاری اساتید،کارکنان و بسیج دانشجویی این واحد کمک هایی جمع آوری شد که در قالب بسته های حمایتی بین دانش آموزان نیازمند توزیع شد.

وی با اشاره به اقدام ضد انسانی نشریه فرانسوی شارلی ابدو از اجتماع اساتید وکارکنان این واحد مقابل دانشکده علوم پایه تشکر کرد و گفت: اقدام ضد انسانی و موهن این نشریه را محکوم می کنیم.

شهیدی با اشاره به درپیش بودن همایش بزرگ اربعین حسینی مطرح کرد:

اربعین بزرگترین جلوه گری وحدت و همدلی امت شیعه و همه آزادی خواهان در سراسر جهان است.

وی ادامه داد : با توجه به شیوه نامه های بهداشتی و دستورالعمل وزارت بهداشت و درمان مراسم امسال اربعین باید با شکوه خاصی در کشور برگزار شود و دانشگاهیان هم باید مشارکت موثری داشته باشند.