نشست هم اندیشی مدیران گروه آموزشی با دکتر میرشفیعی در واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۲ کد : ۵۱۳ اخبار
دکتر میرشفیعی در نشست هم اندیشی با مدیران گروه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی با گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس تصریح کرد: ایثارگری و مجاهدت شهدای عزیز در دوران جنگ تحمیلی در دنیای معاصر بی نظیر است.

میرشفیعی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید و شرایط شیوع بیماری کرونا در کشور مطرح کرد در دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با استفاده از بزرگترین سیستم برخط دانشگاه های کشور آماده برگزاری ترم جدید می باشد.

وی با اشاره به تغییر نرم افزار آموزشیار یکی از گام های بلندی است که دانشگاه از مرحله زنجیره ای به دانشگاه شبکه ای تبدیل خواهد شد.

این استاد دانشگاه با اشاره به ضرورت برگزاری نشست های هم اندیشی در دانشگاه ها برای حل مسایل ابراز کرد این نشست هم اندیشی به دستور دکتر کرمانیان رییس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران جهت جمع آوری پیشنهادات و راه کارهای مدیران محترم آموزشی برای رضایتمندی بیشتر اساتید و دانشجویان برگزار شده است.