رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی خبرداد افتتاح دفتر هدایت تحصیلی و کار آفرینی در آمل

۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۷ کد : ۵۱۲ اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی دفتر دائمی هدایت تحصیلی و انتخاب رشته و کارآفرینی را در شهر آمل راه اندازی کرد .

سید احمد شهیدی در نشست هم اندیشی با مدیران گروه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت:  در چهلمین سالگرد دفاع مقدس یاد و خاطره امام و شهدای عزیز را گرامی میداریم .

وی با بیانی اینکه امسال رتبه دو کشور از شهر آمل است مطرح کرد: دفتر انتخاب رشته و هدایت تحصیلی و کار آفرینی در مجتمع مرکز رشد شهرستان آمل جنب مسجد امام رضا راه اندازی شد که پذیرای مراجعان خواهد بود .

وی با اشاره به مرحله گذار از نرم افزار سیدا به آموزشیار در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد : آموزشیار مزایای بسیار زیادی دارد که مهم ترین آن یک سیستم متمرکز تحت وب است که قابلیت کنترل و نظارت یک پارچه دارد .

شهیدی ادامه داد : هر سیستمی در شروع کار ممکن است مشکلاتی داشته باشد اما پس از اجرای کامل این نرم افزار شاهد رضایتمندی کامل خواهیم بود .