تجلیل خانه مطبوعات مازندران و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل از عملکرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی

۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۵ کد : ۵۱۰ اخبار
مدیر عامل خانه مطبوعات استان مازندران به همراه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور لوح تقدیری به خاطر برگزاری مراسم روز خبرنگار و تجلیل از خبرنگاران فعال شهرستان آمل از دکتر سید احمد شهیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی تجلیل کرد.

در این دیدار که به حضور امیر امیرنیا رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و نعمت قربانی رئیس خانه مطبوعات آمل برگزار شد از برگزاری شایسته نشست خبری و تجلیل از خبرنگاران رسانه های خبری در این دانشگاه تمجید شد.
دکتر سید احمد شهیدی با بیان اینکه یکی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت در عرصه اجتماعی است تصریح کرد: آمادگی داریم تا در راستای اجرای برنامه های فرهنگی و تفاهم نامه مشترکی را با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل منعقد نماییم.