درخشش دانشجویان واحد آیت الله آملی در چهارمین جشنواره بین المللی اختراعات وابتکارات دانشگاه آزاد اسلامی
جعفر رام بجندی عضوباشگاه پژوهشگران ونخبگان ودانشجوی کارشناسی ارشد واحد علوم و تحقیقات آیت ا... آملی در چهارمین جشنواره بین المللی اختراعات وابتکارات دانشگاه آزاد اسلامی که میزبانی واحد علوم و تحقیقات شیرازبرگزار شد در رشته مکانیک مدال طلا کسب کرد .
گفتنی است رام بجندی با اختراع طرح لولای هوشمند با میرایی پنوماتیکی در این جشنواره شرکت کرده بود .
این دانشجوی واحد علوم و تحقیقات آیت ا... آملی قبل این در اسفند ماه سال گذشته در ششمین جشنواره علمی و فناوری فکر برتر در زمینه زیست فناوری رتبه اول را کسب کرده بود .
همچنین ابوالفضل الیاسی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی صنایع غذایی در چهارمین جشنواره بین المللی اختراعات وابتکارات دانشگاه آزاد اسلامی با ارایه اختراع با موضوع "ماده مغذی کشت سلول " موفق به کسب پژوهانه سطح 3 بنیاد ملی نخبگان شد .

شنبه 13 ارديبهشت 1393  15:25

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 7 تير 1396  14:30:34