مدیر فرهنگی واحد آیت الله آملی

هفتمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت کارکنان واحد آیت الله آملی برگزار شد

۰۷ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۷ کد : ۵ اخبار
مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: همزمان با سراسر کشور هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد دانشگاهی برگزار شد .

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: همزمان با سراسر کشور هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد دانشگاهی  برگزار شد .
سید مصطفی احمدی بابیان اینکه کارکنان واحد آیت الله آملی استقبال خوبی از مسابقات امسال کردند اظهار کرد : 100 نفر از خواهران و برادران کارمند در این دوره از مسابقات شرکت کردند .
وی با بیان اینکه  این مسابقات با هدف گسترش و تقویت مطالعات قرآنی و ارتقاء سطح علمی کارکنان در باره قرآن وعترت برگزار می شود اذعان کرد: امسال کارکنان در سه رشته  ترجمه فارسی قرآن کریم، زیارت عاشورا و زیارت جامعه کبیره و آشنایی با نهج البلاغه رقابت کردند .
احمدی در پایان درباره زمان اعلام نتایج آزمون قرآن وعترت استادان و دانشجویان گفت: در هفته آتی در مراسمی با اعلام اسامی رتبه های برتر از برگزیدگان این مسابقات تجلیل خواهد شد.