برای اولین بار در سطح واحد‌های دانشگاه آزاد شمال کشور صورت پذیرفت

عقد قرارداد و تفاهم نامه جذب دانشجوی غیر ایرانی بین واحد آیت ا... آملی و واحد علوم و تحقیقات

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۰ کد : ۴۷۱ اخبار
در پی موافقت چند روز قبل وزارت علوم با فعالیت واحد آیت ا... آملی در جذب دانشجوی غیرایرانی، تفاهم نامه همکاری در زمینه پذیرش دانشجوی غیرایرانی صبح امروز در محل واحد علوم و تحقیقات به امضای روسای واحد‌های علوم و تحقیقات و آیت ا... آملی رسید.

در حاشیه عقد قرارداد همکاری که با حضور معاونین آموزشی واحدهای مذکور و مدیر کل شعب واحد علوم و تحقیقات برگزار گردید ضمن اعلام اینکه در واحد علوم و تحقیقات در حال حاضر حدود ۷۵۰ دانشجوی غیرایرانی مشغول به تحصیل می باشند همکاری دو واحد دانشگاهی در جهت پذیرش دانشجوی غیرایرانی با توجه به شرایط روز و استفاده از شیوه های جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های بالای واحد آیت ا... آملی از جمله وجود رشته داروسازی به عنوان یک رشته پرطرفدار در کشورهای همسایه و فضای فیزیکی مناسب واحد بر استفاده از این توانمندیها در همکاری های مشترک تاکید گردید.