اطلاعیه بسیار مهم / قابل توجه دانشجویان غیر پزشکی واحد

۲۴ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۶ کد : ۴۶۰ اطلاعیه ها تیکر

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند، امتحانات دروس قرائت قرآن کریم، اندیشه ها، وصایای حضرت امام، روش تحقیق، سمینار و ... و همچنین کلیه دروسی که امتحانات آن در تاریخ‌های ۱۸ و ۱۹ تیرماه به دلیل شیوع ویروس کرونا و وضعیت قرمز شهرستان لغو شده بودند، در بازه زمانی روزهای یکشنبه ۲۹ تیرماه الی چهارشنبه اول مردادماه ۱۳۹۹ به صورت مجازی از طریق سامانه آموزش واحد (سیدا) برگزار خواهد گردید.
دانشجویان عزیزی که دروس مذکور را انتخاب واحد نموده اند از صبح پنجشنبه ۲۶ تیرماه با مراجعه به سامانه آموزش از طریق سایت دانشگاه از تاریخ و ساعت برگزاری امتحان خود مطلع گردند و طبق برنامه زمانی اعلامی در امتحان خود شرکت نمایند.

دستورالعمل و شیوه پاسخگویی به سوالات از روز پنجشنبه ۲۶ تیرماه به طرق مختلف برای دانشجویان اطلاع رسانی خواهد گردید.

حوزه معاونت علمی