دفاع از پایان نامه داروسازی

دفاع اولین دانشجوی رشته داروسازی (دکتری عمومی) واحد آیت الله آملی

۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۵ کد : ۴۴۳ اخبار
اولین دانشجوی دکترای عمومی داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی از پایان نامه خود دفاع کرد.

دکتر سید احمد شهیدی رییس این واحد دانشگاهی در این نشست گفت: از استادان راهنما، مشاور و داوران  که قبول زحمت کردند و در جلسه حاضر شدند و این پایان نامه را هدایت کردند سپاسگزارم.
شهیدی با اشاره به سالروز شهادت امام جعفر صادق و عرض تسلیت بدین مناسبت تصریح کرد: تمام امامان شیعه از علمای عصر خود بودند که امام صادق علیه السلام به خاطر فراهم شدن شرایط توانستند دانشگاهی تاسیس کنند که دانش آموختگان آن شخصیت های علمی عصر خود و زمان‌های بعد شدند.
 شهیدی با اشاره به تلاشهای انجام شده برای راه اندازی رشته و دانشکده داروسازی در آمل گفت: جا دارد همین جا از جناب آقای دکتر فاضل لاریجانی ریاست محترم سابق این دانشگاه که تلاش زیادی کردند تا بتوانیم رشته‌ی داروسازی را در یک دانشگاه غیردولتی و شهریه پرداز راه اندازی کنیم و افتخار این را داریم تا به عنوان دومین دانشگاه شهریه پرداز کل کشور در این رشته در خدمت جامعه‌ی دانشگاهی کشور باشیم تشکر کنم.
 وی همچنین بیان کرد از آقای دکتر براری صمیمانه تشکر می‌کنم که از ابتدا مسئولیت راه اندازی این دانشکده را بر عهده داشت و با این‌حال که در حال حاضر سمت معاونت آموزش و پژوهشی واحد هم بر عهده‌ی ایشان هست اما همچنان پیگیری امور دانشکده‌ی داروسازی را نیز بر عهده دارند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی ادامه داد:  از دانشگاه علوم پزشکی ساری و دانشگاه علوم پزشکی بابل تشکر فراوان می‌کنم که کمک شایانی کردند تا کیفیت علمی رشته ی داروسازی در مجموعه‌ی واحد دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی در حد بسیار بالا و از نظر علمی قابل قبول در سطح کشور باشد و این برآوردی که بنده عرض می‌کنم بر اساس ارزیابی‌های رسمی می‌باشد و این همه مرهون تلاش‌های اساتید بزرگوار است که از روز اول قبول زحمت کردند و من به نمایندگی ایشان از آقای دکتر نجف زاده که اینجا حاضر هستند تشکر می‌کنم. همچنین قابل ذکر است که اعضای محترم هیات علمی گروه داروسازی که همه‌ی آنها از جوانان پرانرژی هستند و هدایت این مجموعه را بر عهده دارند نقش پر رنگی در پیشرفت این مجموعه دارند و از همه این عزیزان نیز تشکر می‌کنم.
این مسئول عنوان کرد: خیلی خرسند هستم که اولین جلسه‌ی دفاع دکترای داروسازی بانشاط و پر انرژی برگزار شد و شاهد چالش علمی بسیارخوبی هم بودیم که اصل دفاع هم به این صورت است و فلسفه ی آن نیز به همین شکل می باشد که سوالات چالشی و علمی مطرح شود و عیار کار انجام شده به خوبی مشخص شود. از داوران محترم تشکر می‌کنم که با دقت نظر خود این دفاع را بررسی کردند و نظرات خود را ارائه دادند که در همین راستا آخرین تشکر را از خانم نوبخت دارم که این تلاش و شجاعت را داشتند که به عنوان اولین دانشجوی فارغ التحصیل رشته‌ی دکترای داروسازی از واحد آیت الله آملی باشند.
وی ادامه داد: اولین بودن همیشه سخت است و تلاش و پشتکار زیادی می طلبد که جای تقدیر و تشکر دارد.
دکتر داود براری معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی گفت: در زمان راه اندازی رشته داروسازی  دکتر لاریجانی مقام ریاست واحد دانشگاهی و دکتر شهیدی معاونت آموزشی را عهده دار بودند،  زحمات آنها پس از شش سال به ثمر نشست و  اولین فارغ التحصیل رشته‌ی دکترای داروسازی  را تبریک عرض می کنم.
 وی در ادامه گفت واحد آیت الله آملی در رشته ی دکترای داروسازی جدای از استان تهران اولین دانشگاه آزاد اسلامی شمال، شمال شرق و شمال غرب کشور می‌باشد که خانم نوبخت نیز نخستین دانشجوی فارغ التحصیل رشته‌ی داروسازی از واحد آیت الله آملی است که به عنوان دکترای داروساز یک دانشگاه غیر دولتی در این رشته فارغ التحصیل خواهد شد.
گفتنی است خانم ساجده نوبخت ورودی سال 1393 این واحد در رشته داروسازی از پایان نامه خود با  موضوع تاثیر تزریق دگزامتازون قبل از جراحی کمر برنیاز به مصرف ضد درد مخدر بعد از جراحی به راهنمایی دکتر حسین نجف زاده و دکتر سید حبیب ا... حسنی و مشاوره دکتر امیرحسین زهره وند با موفقیت دفاع نمود.