انتصاب مدیریت جدید حراست

مدیر جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی معرفی شد

۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۶ کد : ۴۴۰ اخبار
طی مراسمی با حضور مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، رییس واحد، اعضای هیات رئیسه، مدیر جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی معرفی و منصوب شد.

درابتدای جلسه دکتر سید احمد شهیدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی، از زحمات مهندس اخیان مدیر سابق حراست در مدت مدیریت خود قدردانی کرد و ضمن اشاره به زحمات و خدمات ارزنده ایشان در دوران تصدی مسئولیتش و اهمیت و جایگاه حراست در دانشگاه ها اظهار کرد: مطمئناً انتخاب مدیر جدید حراست این واحد دانشگاهی نیز به واسطه حسن نظر، تلاش و پشتکار، رعایت تقوا و صداقت و شایستگی ایشان صورت گرفته است.
وی حفظ امانت داری و حفظ حریم خصوصی افراد را مهم دانست و بیان کرد: حفظ آبروی مسلمان وظیفه شرعی و عقلی همگان است و این امر در دانشگاه از اهمیت ویژه و بالایی برخوردار است و حراست دانشگاه نقش مهمی در امنیت استادان، کارکنان و دانشجویان دارد.
حسین اصغری مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در سخنان جداگانه ای، مسئولیت اداره حراست در دانشگاه ها را، مسئولیتی خطیر دانسته و صیانت از مجموعه دانشگاه و سرمایه های مادی و معنوی با نظارت بیشتر را از وظایف مهم حراست عنوان کردند.
سپس علی رودگر مدیر جدید حراست واحد آیت ا... آملی، ضمن تقدیر از حسن نظر مسئولین دانشگاه و اعتماد آنها گفت: از خداوند متعال می خواهم در این مسئولیت حساس و ارزشی و این امانتی که به بنده سپرده شده است، با عملکر خود بتوانیم درست و منطقی در مسیر اهداف دانشگاه قدم برداریم.
در ادامه حکم انتصاب مدیر جدید حراست واحد از سوی مدیر کل حراست استان مازندران قرائت و توسط ریاست محترم واحد به حاضرین معرفی شد.
همچنین طی حکمی از سوی رییس واحد آیت الله آملی مهندس مصطفی اخیان به سمت رییس اداره پژوهش واحد آیت الله آملی منصوب شد.