روز باز دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۳ کد : ۴۲ اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی ۱۹ تا ۲۳ اسفند سال ۱۳۹۶ را روز باز اعلام کرد تا دانش آموزان مدارس با حضور در این واحد دانشگاهی از امکانات و دستاورد های آن بازدید کنند.

به گفته رییس اداره روابط عمومی واحد آیت الله آملی ، دانش آموزان مقاطع متوسطه با هماهنگی قبلی از سوی مسوولان مدارس شان به صورت گروهی از امکانات این واحد دانشگاهی بازدید کردند .
روزبه نصیری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی از دانشگاه های شاخص منطقه است خاطر نشان کرد : این واحد دانشگاهی در حال حاضر با 35 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته ، 25 رشته کارشناسی ناپیوشته ، 50رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 24 رشته در مقطع دکتری و فضایی آموزشی ، آزمایشگاهی ، ورزشی و  رفاهی  بی نظیر بزرگترین دانشگاه شهرستان آمل و این منطقه است .
وی با تشریح برنامه بازدید دانش آموزان در این دانشگاه اظهار کرد : بازدید ها از فضای کتابخانه مرکزی ، سایت سراسری و مجتمع پژوهشی  آغاز می شود و بعدان دانش آموزان در تالار همایش ها با نمایش فیلم از دستاورد های دانشگاه باخبر می شوند و به سوالات مختلفشان درباره مشاغل و رشته های اموزشی پاسخ داده می شود .
رییس اداره روابط عمومی واحد آیت الله آملی ادامه داد : بازدید از مجتمع ورزشی و دانشکده های بین الملل و داروسازی و آزمایشگاه مجهز صنایع غذایی، شیمی و فیزیک و داروسازی و اجرای آزمایش از برنامه های جانبی روز باز دانشگاه است .
وی ادامه داد : تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه در طول مسیر بازدید در جایگاه های مختلف به سوالات دانش آموزان پاسخ می دهند .
به گفته نصیری،  برنامه بوم گردی یکی از جذاب ترین برنامه های روز باز دانشگاه است که مورد استقبال دانش آموزان قرار می گیرد .
به گزارش آنا  تعدادی از دانش آموزان دبیرستان غیر دولتی دین ودانش آمل صبح امروز در قالب طرح روز باز دانشگاه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی بازدید کردند.