دکتر شهیدی مطرح کرد:

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۷ کد : ۴۰۳ اخبار
دکتر سید احمد شهیدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آیت‌الله آملی در نشست هم‌اندیشی کارکنان و استادان با اشاره به دستاوردهای علمی پژوهشی این واحد دانشگاهی در سال ۱۳۹۸ خاطرنشان کرد: آزمایشگاه و کارگاه‌های واحد در راستای بهره‌وری بهینه از امکانات و ایجاد یک مرکز آزمایشگاهی متمرکز در زمینه فعالیت در حوزه غذا و دارو تجمیع شد.

وی با بیان اینکه نخستین آزمایش همسنگی زیستی داروها در شمال کشور در دانشکده داروسازی برگزار شد تصریح کرد: با توجه به بستر مناسب این واحد طرح راه‌اندازی آزمایشگاه بیواکیووالانسی دارو برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده است.
شهیدی با تجلیل از سطح علمی دانشجویان دانشکده داروسازی خاطرنشان کرد: قبولی صددرصدی در آزمون علوم پایه داروسازی و کسب رتبه دوم آزمون آزمایشی جامع ۱۸۰ واحدی در بین تمامی دانشگاه‌های دولتی و آزاد توسط دانشجوی دانشکده داروسازی از افتخارات این دانشگاه است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آیت‌الله آملی با بیان اینکه این واحد دانشگاهی به خاطر مدیریت مالی درست منابع جزو واحدهای زیان‌ده محسوب نمی‌شود تصریح کرد: نقش کارکنان و اعضای هیئت‌علمی واحد آیت‌الله آملی در صرفه‌جویی و گذشت از برخی حقوق در تحقق این مهم بسیار ارزشمند و شایسته تجلیل است.
شهیدی با اشاره به دستاوردهای حوزه سما در سال 98 گفت: هنرستان‌های فنی و تربیت‌بدنی سما با توجه به امکانات دانشگاهی که در اختیار این دو هنرستان قرار گرفت مورد استقبال مناسب خانواده‌ها و دانش آموزان قرار گرفته است. وی با بیان اینکه دبستان و پیش‌دبستان ابتدایی دخترانه سما آمل در جوار دانشکده سما در سال 98 راه‌اندازی شد مطرح کرد: پیگیری‌های لازم برای راه‌اندازی هنرستان تربیت‌بدنی سما در مهر 99 در حال انجام هست.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آیت‌الله آملی با تأکید بر اجرای برنامه‌های تربیتی در مدارس سما تصریح کرد: هدف ما تعلیم و تربیت همراه با مهارت‌آموزی برای دانش آموزان است که همین امر موجب استقبال خانواده‌ها از مدارس سماست. این مسئول از عقد تفاهم‌نامه با مرکز ریاضی UCMATH و فعالیت 700 دانش‌آموز مدارس آمل در سما امل خبر داد.
شهیدی برنامه‌های فرهنگی واحد آیت‌الله آملی را مناسب ارزیابی و مطرح کرد: پنج سال رتبه اول اقامه نماز دانشگاه‌های آزاد استان و دو سال رتبه اول اقامه نماز دانشگاه‌ها و ادارات استان جزو افتخارات این واحد است.
وی با بیان اینکه امسال برای دومین سال متوالی یادواره شهدای انقلاب در آمل و اربعین سپهبد شهید سلیمانی در واحد آیت‌الله آملی برگزار شد گفت: بسیج دانشجویی واحد میان کلیه بسیج‌های دانشجویی دولتی و غیردولتی استان مقام سوم را کسب کرده است و اقدامات در اردوی جهادی و راهیان نور کم‌نظیر است.
وی با اشاره به پویایی تشکل‌ها و آزادی بیان برای انجام فعالیت دانشجویی در چهارچوب قانون و مقررات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نشریه دانشجویی کاوش مقام برتر جشنواره نشریات دانشجویی را کسب کرده است.
این دانشیار دانشگاه به اقدامات دیگری در حوزه‌های مختلف از قبیل تهیه طرح جامع سیستم نظارت تصویری با مجوز مرکز حراست، اجرای کامل پژوهشیار، جانمایی اتاق اساتید برای تمام اساتید، برگزاری اختتامیه اولین جشنواره بانوی تراز انقلابی نیز به‌عنوان بخشی از فعالیت‌های انجام‌گرفته در دانشگاه اشاره کرد.