سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در واحد آیت الله آملی:

جایگاه دانشگاه در انتخابات مطالبه گری است

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۴ کد : ۴۰۲ اخبار
دکتر حسین کرمانیان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در نشست هم اندیشی با استادان و کارکنان واحد آیت الله آملی گفت : این دهمین نشست هم اندیشی در سطح واحد های استان مازندران است که به منظور ارتباط مستقیم و کسب اطلاع از امور واحد ها برگزار می شود .

وی با ذکر نام روسای واحد آیت الله آملی از بدو تاسیس تاکنون از زحمات همه این مسوولان تشکر کرد و عنوان داشت : واحد بزرگ آیت الله آملی با حمایت مردم انقلابی و موسسان ارجمند راه اندازی شد .
کرمانیان با تجلیل از تلاشهای کارکنان و اعضای هیات علمی پرتلاش این دانشگاه تصریح کرد : ما در همه امور جاری دانشگاه آزاد اسلامی نهایت صرفه جویی را با در نظر گرفتن بهترین خدمات برای دانشجویان انجام می دهیم در زمینه امور رفاهی و حقوق  کارکنان و استادان نیز باید توجه نماییم .
وی  با آسیب شناسی وضعیت فعلی آموزش عالی به ویژه در بخش دانشگاه آزاد اسلامی  خاطرنشان کرد : شاید یکی از دلایل وضع موجود بی تدبیری  در نظام آموزش عالی در گذشته و بخشی هم به خود دانشگاه آزاد در گذشته بر می گردد، البته این به آن معنی نیست که ما کل دستاورد های دانشگاه را زیر سوال ببریم بلکه قدردان زحمات همه مدیران گذشته هستیم .
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به اهمیت توجه استادان به کاربردی بودن طرح های پژوهشی تصریح کرد : رویکرد طرح پژوهشی باید حل مساله باشد و استادان باید تلاش کنند تا یک کار بزرگ را به صورت مشترک با حضور چندین عضو هیات علمی در قالب کار گروه پژوهشی تعریف کنند .
وی با تاکید برضرورت  توجه به علوم انسانی در دانشگاه تصریح کرد : اگر بخواهیم در برابر نظریات علوم انسانی غربی دانشگاهیانی نظریه پرداز تربیت کنیم باید به کیفیت بیشتر بیاندیشیم، اعضای هیات علمی وقت بیشتری بگذارند وتلاش بیشتری کنند و نسبت به سایر رشته ها هر استاد، پایان نامه کمتری را راهنمایی کند؛ نه اینکه موضوع برعکس شود .
کرمانیان با بیان اینکه در آمد دانشگاه آزاد اسلامی در سال 98 با در آمد این دانشگاه در سال 95 برابر است اما هزینه ها چند برابر شده است تصریح کرد : با مدیریت جناب آقای دکتر طهرانچی و حمایت دکتر ولایتی و همکاری جامعه بزرگ این دانشگاه حقوق ها پرداخت می شود و به آینده این دانشگاه امیدواریم .
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با مسوولان جهت تعامل بیشتر بین دانشگاه و دستگاه ها مختلف خاطرنشان کرد : در آخرین نشست با استاندار مازندران ایشان بر حمایت همه جانبه از دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه آموزش عالی ، ارتباط با سازمان ها و نهاد ها تاکید کرد .
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با تاکید برگزاری جشنواره ایده پردازی مطرح کرد: این جشنواره  با هدف جمع آوری ایده های نخبگان و ارائه ان به صنعت برای رونق چرخه تولید علم به ثروت برگزار شود .
کرمانیان با اشاره به رسالت مهم معاونت  سما در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد : مدارس سما رسالتی سنگین برعهده دارند باید علاوه بر رسالت تعریف شده نظام اموزش و پرورش توجه ویژه به مهارت آموزی و تعلیم و تربیت  دانش اموزشی در تراز انقلاب اسلامی تربیت نمایند به همین خاطر رویکرد ما در سما فقط آموزشی نیست .
وی با اشاره به رسالت دانشگاه در برگزاری پرشور انتخابات در کشور تصریح کرد : دانشگاه آزاد اسلامی در انتخابات  از هیچ جریان سیاسی حمایت نمی کند و جایگاه دانشگاه مطالبه گری است و شان دانشگاه این است که مسایل مختلف جامعه را از نمایندگان محترم مجلس مطالبه کند و در این راستا بخشنامه های مختلفی برای فعالیت تشکل ها و بسیج برای روشنگری و تبیین مواضع وجود دارد .