با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد آیت ا...آملی

نشست هم‌اندیشی اساتید و نخبگان

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۸ کد : ۴۰۰ اخبار
نشست هم‌اندیشی اساتید و نخبگان واحد آیت ا...آملی با موضوع دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب اسلامی در حوزه علم و پژوهش با محوریت بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری برگزار شد.
نشست هم‌اندیشی اساتید و نخبگان

در این نشست که با حضور ریاست واحد دکتر سید احمد شهیدی وحجت الاسلام والمسلمین حاج آقا اسلامیمسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و جمعی از اساتید واحد آیت ا...آملی برگزار شد، موضوع دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی در حوزه علم و پژوهش با محوریت بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
در ابتدای جلسه دکتر سید احمد شهیدی ریاست واحد ضمن تبریک ایام ا... دهه مبارک فجر به حاضرین، حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندرانو هیئت همراه را خیرمقدم گفتند.
درادامه این نشست حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا اسلامی ضمن تبریک بهمناسبتفرارسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی، حرکت حضرت امام (ره)را در مبارزه با طاغوت موسوی دانسته و این انقلاب را ثمره نفس قدسی امام و خون شهدا دانست و ادامه داد امام(ره) در تمام دنیا شناخته شده است و مکتب امام شهید حججی‌ها و سلیمانی‌ها را پرورش داده است و حیات انقلاب اسلامی را به گوش و چشم تمام دنیا رساندند.
وی اعلام کرد: شیوه برگزاری نشست‌هایهم‌اندیشیباید در واحدهای دانشگاهی با تغییراتی همراه باشند و به شکل واقعی به‌صورتتبادل‌نظردر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شود.اساتید محترم باید پیش از جلسه بر روی موضوع مطالعه نموده و تفکر کنند و سپس مجموعه مطالب خود را مکتوب نموده و ضمن بحث در جلسه، مطالب را در اختیار دبیر هم‌اندیشی واحد قرار دهند. این مطالب در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندرانموردبررسی قرار گرفته و به‌صورت مجموعه مقالات منتشر خواهند شد که با عنایت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران مورد تشویق هم قرار خواهد گرفت.
حجت‌الاسلام اسلامی اضافه کرد:پیشرفت‌های زیادی در انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف داشتیم. شکرگزار نعمت‌ها هستیم و صبر فعال و امید به پیشرفت‌ها با سرعت‌بالا هستیم.یاس و ناامیدی همچون سم مهلک و کشنده در جریان انقلاب است که هوشیاری جامعه دانشگاهی را می‌طلبد.
وی در خاتمه از حضور حداکثری اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی و ریاست دانشگاه دکتر شهیدی به دلیل برگزاری این دست نشست‌های هم‌اندیشی قدردانی کرد و واحد آیت ا...آملی را در برگزاری این نشست‌هاپیشرو دانست.