شهیدی :مرزبندی ما برای تعیین دشمنان و دوستان همین حفظ عزت ملی است

۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۳ کد : ۳۹۷ اخبار
دکترسید احمد شهیدی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در نشست هم اندیشی عزت ملی، روابط خارجی و مرزبندی با دشمن بیان کرد : موضوع عزت ملی، روابط خارجی و مرزبندی با دشمن، توصیه ششم مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب است.

توصیه های هفتگانه ایشان از بطن جامعه است، وقتی به ترتیب به توصیه ها در بیانیه گام دوم دقت نماییم متوجه می شویم که ترتیب آن بسیار دقیق و سنجیده است و این نشان می دهد که برای رسیدن به عزت ملی و وروابط خارجی و مرزبندی با دشمن مقدماتی لازم است یعنی قطعا برای اینکه عزت ملی داشته باشیم قبل از آن باید مبارزه با فساد و قبلش باید معنویت و اخلاق و همچنین به اقتصاد بپردازیم و هیچکدام از این توصیه ها نباید مغفول واقع شوند.

رییس شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی بیان کرد : نگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی بر این است که دشمنان ما بر مبنای کشورها، دولت ها و حکومت ها تعیین نمی شوند همانطوری که بارها اعلام شد ما با مردم آمریکا مشکلی نداریم بلکه با سیاست های زورگویانه و استکباری مخالفیم و دشمن آن سیاست ها و آن دولت ها هستیم  ما با دولت عراق 8 سال جنگیدیم ولی الان با مردم عراق رابطه دوستی زیادی داریم که نماد این دوستی در راهپیمایی عظیم اربعین نمایان می شود و نشان می دهد که ما چقدر با یکدیگر وحدت داریم.

شهیدی  مطرح کرد : مرزبندی ما برای تعیین دشمنان و دوستان همین حفظ عزت ملی است کسی که بخواهد عزت ما را زیر سوال ببرد کسی که بخواهد تمامیت ارضی ما را زیر سوال ببرد و کسی که بخواهد دستاوردهای ما را مخدوش کند با آنها دشمنیم . این نگاهی است که نظام دارد . در نتیجه ما دشمنانمان را بر این مبنا انتخاب می کنیم و دوست داریم عزت ما حفظ شود.

وی ادامه داد : مثالش این است که شخص زورگویی که فساد اقتصادی هم دارد در ساختمان ما سکونت دارد و ضمن اینکه زورگویی می کند قوانین و مقررات ساختمان را نیز رعایت نمی کند و بیشتر از چیزی که حقش است استفاده می کند و از طرفی بسیار قوی هم هست حال در مقابل این شخص یک سیاست این است که مرعوبش شویم و سیاست دیگر اینکه آنجا را ترک کنیم ولی یک سیاست این است که عزت خود را حفظ کنیم و در مقابل آن شخص مقابله نماییم حتی اگر شخص بسیار قوی باشد، این نگرش الان در سیاست های ما و در روابط خارجی و در مرزبندی ما با دشمن وجود دارد.

متاسفانه دشمن رسانه های خیلی قوی دارد و تاثیر رسانه ها نیز متاسفانه بسیار زیاد است و اینکه خیلی از نگرش ها در ذهن ها بوجود می آید تاثیر همین رسانه ها است ولی من امیدوار و خوشبین هستم که با همت همه عزیزان و نگاههایی که وجود دارد آینده بسیار درخشان خواهد بود.