پیام تسلیت

پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۸۸ اخبار
مالک اشتر زمان، سپهبد قاسم سلیمانی، مجاھد نستوہ، سردار ھمیشہ زندہ و سرافراز تاریخ ایران، بھشت برین گوارایت باد.

بسم رب الشهداء و الصدیقین
“وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فِی سَبیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَ‌بّهِمْ یُرْ‌زَقُونَ”
شهادت سردار رشید اسلام و ایران، سپهبد حاج قاسم سلیمانی نشان داد انقلاب اسلامی ایران در طول تاریخ خود در راه مبارزه با تروریسم و استکبار جهانی و حفاظت از آزادی و استقلال خود در جبهه مقاومت همواره فرزندان عزیز و برومندی را از دست داده است ولی استوار و پا بر جا در این مسیر به رشد و تعالی خود ادامه داده و ادامه خواهد داد. قطعا این فقدان، موجبات تالم و اندوه ملت شریف ایران را فراهم آورده است اما این ملت بزرگ با رهبری نایب امام زمان این اندوه را نیز پشت سر خواهد گذشت و مصمم‌تر از پیش به مبارزه با ظلم و ستم و حمایت از مظلومان ادامه خواهد داد.
اعضای هیئت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی ضمن محکومیت این جنایت شنیع از سوی آمریکای جنایتکار، این مصیبت بزرگ را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج)، نائب بر حقش و مردم شریف ایران تسلیت عرض می‌نمایند.

دکتر سید احمد شهیدی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی