اطلاعیه امتحانات نیمسال اول ۹۹-۹۸

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۲ کد : ۳۸۲ اطلاعیه ها تیکر

« بسمه تعالی»

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند کارت ورود به جلسه امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی99-98 کلیه رشته های غیر پزشکی از روز یکشنبه مورخ 98/10/08 از طریق وب سایت دانشگاه و با ورود به سامانه آموزش(لینک http://edu.iauamol.ac.ir ) قابل دریافت می باشد.

لذا لازم است دانشجویان عزیز بامراجعه به سایت و از طریق لینک مذکور با نام کاربری و رمز عبور خود نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه اقدام نمایند تا ضمن اطلاع کامل از برنامه امتحانی، برای ورود به سالن برگزاری امتحانات با مشکلی مواجه نگردند.

بدیهی است ملاک صحت تاریخ و ساعت امتحان دروس، تنها کارت ورود به جلسه امتحانی بوده و سایر مدارک (از قبیل برگه انتخاب واحد و ... ) قابل استناد نمی باشد.

لازم به ذکر است کارت ورود به جلسه دانشجویان رشته داروسازی از روز شنبه مورخ 98/10/14 از طریق وبسایت دانشگاه، قابل اخذ می باشد.

ضمنا مکان برگزاری امتحانات کلیه رشته های غیر پزشکی، مجتمع بین الملل و برای رشته داروسازی، دانشکده داروسازی  می باشد.

از کلیه دانشجویان محترم تقاضا می کردد در راستای مساعدت و همکاری با عوامل اجرایی امتحانات جهت برگزاری هرچه بهتر و منظم تر امتحانات، از به همراه داشتن تلفن همراه، کیف، کتاب و جزوه خودداری نمایند.

حوزه معاونت علمی(آموزشی-پژوهشی)