دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی

همایش اقتصاد با محوریت رونق تولید برگزار شد

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۸ کد : ۳۷۹ اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی همایش اقتصاد با محوریت رونق تولید را برگزار کرد تا زمینه‌ای برای ارائه مبانی نظری و پژوهشی از سوی فرهیختگان و محققان استان مازندران، در مسائل مختلف مرتبط با امور اقتصادی و هم‌راستا با دیدگاه‌های خردمندانه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب، فراهم نماید. همایش مذکور در هفته پژوهش و تاریخ ۲۶ آذرماه سال ۱۳۹۸ به‌صورت منطقه‌ای در سطح استان مازندران در این دانشگاه برگزار شد.

این همایش با سخنرانی دکتر سید احمد شهیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی و رئیس همایش، دکتر سید محمد وحدت دبیر همایش، حجت الاسلام والمسلمین سید جلیل مرتضوی امام‌جمعه آمل، دکتر علی معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران، دکتر موسی قاسم پیشه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران و حضور جمعی از محققان و استادان و دانشجویان همراه بود.
دکتر سید احمد شهیدی رئیس این همایش و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آیت‌الله آملی گفت: کیفیت حلقه مفقوده جامعه ما است و تعاریف یکسانی از آن وجود ندارد و به همین جهت در عمل دچار شکست می‌شود. در ذات بشر تمایل انسان به بهترین‌ها و باکیفیت‌ترین‌ها از روز اول وجود داشته و مورد توجه بود. همین بهترین و جستجوی زندگی بهتر و تمایل به اینکه هرلحظه ما از گذشته بهتر باشد باعث شده تا انسان کاوش گر شود و تلاش می‌کند تا هر چیزی را با جستجو کردن ارتقا دهد که این معنای ساده پژوهش می‌باشد. وی افزود راه اصلی پیشرفت، رونق تولید و ارتقای اقتصاد خرد و کلان پژوهش اثربخش خواهد بود.
دکتر علی معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران در سخنانی با مضمون اقتصاد دانش‌بنیان گفت: در دانشگاه‌های نسل سه و چهار دیگر فقط آموزش و پژوهش وظیفه اصلی نیست و باید به کارآفرینی و کسب ثروت از علم و دانش نیز توجه نمود.
دکتر موسی قاسم پیشه مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران گفت: وضع موجود ما آنچه که هست و همه ما در جریان آن هستیم اینکه اقتصاد دولتی و نفتی ما مانع بسیار بزرگی جهت رشد اقتصادی ما شده است. اقتصاد نفتی رفاه می‌آورد ولی برای ما توسعه به همراه ندارد و یکی از مشکلاتی که ما در جامعه داریم و در حال حاضر با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنیم ناشی از اقتصاد نفتی ما است.
سید جلیل مرتضوی امام‌جمعه آمل گفت: اسلام هرگونه مال و نعمت مادی را مایه استواری جامعه و ستون جامعه می‌داند به گمانی ستون فقرات جامعه انسانی می‌داند فرد یا گروهی که فاقد مال هستند، ازآن‌جهت فقیر هستند که ستون فقرات اقتصادی آنها شکسته و قوام مقاومت را ندارند. بعضی‌ها فکر می‌کنند اسلام و قرآن با مال و ثروت بیگانه است لکن اسلام دل‌بستگی به مال را نفی می‌کند.
مرتضوی با اشاره به موضوع تحریم‌های ظالمانه استکبار علیه کشورمان گفت: اگر می‌خواهیم تحریم‌ها را دور بزنیم و تحریم‌ها روی اقتصاد کشور اثرگذار نباشد باید در امر اقتصاد یک اقدام جهادی همه‌جانبه داشته باشیم.
 در حاشیه این همایش از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت اله آملی تجلیل شد. سرکار خانم دکتر آزاده قربانی حسن سرایی درگروه کشاورزی و صنایع غذایی، سرکار خانم آسیه عباسی دلوئی درگروه علوم انسانی، سرکار خانم سعیده راوی در گروه علوم پزشکی، جناب آقای دکتر سید ابراهیم وحدت در گروه فنی و مهندسی و جناب آقای دکتر حامی کابوسی در گروه علوم پایه به‌عنوان پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1398 تقدیر شدند.