تقدیر از پژوهگشران برتر

از پژوهگشران برتر واحد آیت ا... آملی تقدیر شد

۲۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۲ کد : ۳۷۵ اخبار
به مناسبت هفته پژوهش و در حاشیه همایش اقتصاد با رونق تولید، در مراسمی از پنج پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی تجلیل شد.

در این مراسم که با حضور دکتر سید احمد شهیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی ، آقای سید جلیل مرتضوی امام جمعه آمل، دکتر علی معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران، دکتر موسی قاسم پیشه مدیر کل امور اقتصادی و دارایی مازندران و جمعی از مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد. سرکار خانم دکتر آزاده قربانی حسن سرایی درگروه کشاورزی و صنایع غذایی، سرکار خانم آسیه عباسی دلوئی درگروه علوم انسانی ، سرکار خانم سعیده راوی در گروه علوم پزشکی، جناب آقای دکتر سید ابراهیم وحدت در گروه فنی و مهندسی و جناب آقای دکتر حامی کابوسی در گروه علوم پایه به عنوان پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1398 مورد تقدیر قرار گرفتند.در این مراسم که با حضور دکتر سید احمد شهیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی ، آقای سید جلیل مرتضوی امام جمعه آمل، دکتر علی معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران، دکتر موسی قاسم پیشه مدیر کل امور اقتصادی و دارایی مازندران و جمعی از مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد. سرکار خانم دکتر آزاده قربانی حسن سرایی درگروه کشاورزی و صنایع غذایی، سرکار خانم دکتر آسیه عباسی دلوئی درگروه علوم انسانی ، سرکار خانم دکتر سعیده راوی در گروه علوم پزشکی، جناب آقای دکتر سید ابراهیم وحدت در گروه فنی و مهندسی و جناب آقای دکتر حامی کابوسی در گروه علوم پایه به عنوان پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1398 مورد تقدیر قرار گرفتند.