ششمین آیین جشن دانش‌آموختگان

ششمین آیین جشن دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۵ کد : ۳۶۳ اخبار
ششمین آیین جشن دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی با حضور پنجاه دانش‌آموخته از رشته‌های تحصیلی مختلف به نمایندگی از مجموعه دانش‌آموختگان کلیه رشته‌ها برگزار شد.
ششمین آیین جشن دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی

در این مراسم دکتر سید احمد شهیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی ضمن خوش‌آمد گویی و تبریک ایام میلاد با سعادت امام حسن عسکری (ع)، از حضور و استقبال فارغ‌التحصیلان واحد ابراز خرسندی کرد. وی با بیان اینکه هدف همه ما این است که زندگی بهتری را برای خود و هم‌وطنانمان رقم بزنیم و همه در هر جایگاهی برای آینده ایران اسلامی اثرگذار باشیم، تصریح کرد در اولین قدم برای تحقق این هدف باید بتوانیم خودمان را بسازیم.
وی ادامه داد، خیلی از دانش‌آموختگان پیش خود این تصور را دارند که بعد فارغ‌التحصیلی فضا برای به دست آوردن شغل محدود است لذا توصیه می‌کنم که شغل و آینده خودتان را بسازید و از نیروی جوانی خود کمال استفاده را ببرید. از همه مهم‌تر اینکه تلاش کنید به‌جای کار کردن برای دیگران، رئیس خود باشید و در این راستا از امکانات جدید و دنیای مدرن حداکثر استفاده را ببرید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی با بیان اینکه برخی از افراد بر این تصور هستند که با جذب و استخدام در سازمان‌ها آینده بهتری در انتظار آنها است مطرح کرد اگر بررسی کنید می‌بینید اعلام‌شده در بیست سال آینده خیلی از مشاغل دنیا از بین خواهد رفت و مشاغل جدیدی ظهور خواهند کرد. به‌طور مثال امروزه در آمریکا این نگرانی وجود دارد که شغل هزاران پستچی به خاطر استخدام ربات‌های نامه‌رسان در آینده نزدیک به خطر بیفتد.
شهیدی خطاب به دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی عنوان کرد آینده در دستان شماست اگر بتوانید در دنیای دیجیتال ورود پیدا کنید و با استفاده از گجت ها برای خودتان شغل بسازید و از فرصت‌ها به نفع خود استفاده کنید.
وی ادامه داد: متأسفانه در برخی از مدارس و دانشگاه‌ها این مسئله را می‌آموزند که بدون هر اندیشه‌ای، منطق موجود را به‌عنوان یک منطق صحیح و همیشگی بپذیریم درحالی‌که الزاماً تمامی منطق‌های موجود، بهترین نیستند و اتفاقاً در تاریخ نشان داده‌شده کسانی که زیر میز قواعد نامناسب می‌زنند، موفق شده‌اند و بسیاری از رشدها و پیشرفت‌های جامعه بشری مدیون این اشخاص است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی در پایان اعلام کرد: امیدواریم شما به‌عنوان پیام‌رسان‌های موفق این دانشگاه بوده و باعث افتخار ما باشید و ما اخبار موفقیت‌های شما را بشنویم و ببینیم و روزی بتوانیم مشتری کار و محصولات شما باشیم. این فعالیت نه‌فقط برای شما آینده روشنی دارد بلکه برای کشور ما که در این شرایط به سر می‌برد و برای مقابله با تحریم‌های ظالمانه و برای بهبود شرایط کشورمان مفید است.
این مراسم با نمایش کمدی، خاطره گویی دانش‌آموختگان، سخنرانی مهندس قلی زاده مسئول صندوق کارآفرینی امید قرائت سوگندنامه و اهدا تندیس جشن به‌تمامی دانش‌آموختگان همراه بود.
این مراسم به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و همکاری اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی در تالار همایش‌های واحد برگزار شد.