اطلاعیه مهم – مرحله تکمیل ظرفیت دوره کارشناسی ارشد سال۹۸

۱۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۰ کد : ۳۶۱ اطلاعیه ها تیکر

به اطلاع پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت دوره کارشناسی ارشد سال98 می رساند زمان ثبت نام مطابق برنامه اعلام شده از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 10 و 11 آذرماه می باشد.

لذا لازم است پذیرفته شدگان محترم با داشتن مدارک ثبت نام به شرح ذیل، در زمانهای اعلام شده به دانشگاه مراجعه نمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام:

1 - اصل و 2 سری کپی از مدرک دوره کارشناسی

2 اصل و 2 سری کپی از تمام صفحات شناسنامه

3 اصل و 2 سری کپی از کارت ملی

4 اصل و 2 سری کپی از کارت پایان خدمت(ویژه آقایان)

5 6 قطعه عکس(آقایانی که دارای کارت پایان خدمت نمی باشند باید12 قطعه عکس به همراه داشته باشند)

تذکر: آندسته از پذیرفته شدگانی که اصل مدرک خود را تاکنون تحویل نگرفته اند یا هنوز آماده نشده است لازم است از دانشگاه محل تحصیل خود یک گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل دوره کارشناسی را اخذ نموده و در زمان ثبت نام ارائه نمایند.

6 چک یا سفته ضمانت برای آندسته از داوطلبانی که اصل مدرک کارشناسی خود را به همراه ندارند.

مکان ثبت نام: دانشکده علوم پایه(ساختمان اداری) طبقه همکف بایگانی متمرکز آموزش

حوزه معاونت علمی