بازدید وزیر علوم

بازدید وزیر علوم و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از غرفه واحد آیت ا...آملی

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۳ کد : ۳۶۰ اخبار
وزیر علوم و تحقیقات و فن آوری و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه استاندار مازندران از غرفه دستاوردهای دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی بازدید کردند.

دکتر سید احمد شهیدی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای مراکز رشد دانشگاه‌های آزاد اسلامی مازندران در گفتگو با خبرنگار ما گفت: غرفه واحد آیت ا...آملی مورد توجه مسولان قرار گرفت و دکتر غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فن آوری، جناب آقای دکتر طهرانچی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی، آقای حسین زادگان استاندار محترم مازندران و مسئولین استانی و شهری با حضور در این غرفه از نزدیک در جریان برنامه های مراکز رشد و برنامه های دانش بنیان این واحد دانشگاهی قرار گرفتند.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی در این نمایشگاه برخی از دستاوردهای خود از جمله  هوشمند سازی کواتکوپترها بر اساس شناسایی میدان الکتریکی جهت بازدید از تجهیزات برقی در طول مسیر، ربات هوشمند مسیر یاب کابل‌های برق زیر زمینی، فاز یاب غیر تماسی هوشمند، خمیر دندان گیاهی، سوسپانسیون استامینوفن  خوراکی طعم‌دار (معادل نمونه خارجی) برای کودکان، ژل بی حس کننده رویش دندان کودکان، مخزن نیتروژن مایع، فلز مدرج آلومینیومی، یاتاقان برنزی، برانکار نیمه اتوماتیک، شارژر تلفن همراه برای موتور سیکلت و ... برای بازدید عموم به نمایش گذاشت.