یکصدوهفدهمین نشست شورای فرهنگی واحد آیت الله آملی

یکصدوهفدهمین نشست شورای فرهنگی واحد آیت الله آملی به ریاست دکتر سیداحمد شهیدی برگزار شد

۰۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۸ کد : ۳۵۵ اخبار
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در ابتدای این نشست با تاکید بر برگزاری آیین های مناسبتی در ماه آذر تصریح کرد: در این ماه مهمترین مناسبت های دانشگاهی از جمله هفته پربرکت بسیج،روز دانشجو و هفته پژوهش خودنمایی می کند که هرکدام از آن ها جایگاه ویژه و ارزشمندی برای دانشگاهیان دارد و باید به نحو شایسته ای حق آن ادا شود.

وی با بیان اینکه در سال رونق تولید و وضعیت فعلی اقتصادی کشور، ما باید با رعایت صرفه و صلاح با هزینه مناسب بهترین کار را انجام دهیم تصریح کرد:در امور فرهنگی نیز نباید برنامه های تاثیرگذار و اولویت دار به بهانه های مشکلات اقتصادی تعطیل شود بلکه باید در شرایط فعلی از این برنامه ها حمایت بیشتری شود.
در حاشیه این نشست دکتر محمد وحدت دبیر شورای فرهنگی واحد آیت الله آملی و معاون فرهنگی دانشجویی این واحد درباره مصوبات این نشست گفت:
برنامه کافه دانشجو با محوریت علمی آموزشی برای دانشجویان در قالب پخش فیلم و نقد و بررسی با حضور کارشناسان از سوی بسیج دانشجویی برگزار خواهد شد.
وحدت ادامه داد:میزگرد دانشجویی با موضوع ارتباط دختر و پسر-بایدها و نبایدها در ادبیات فارسی از سوی کانون شعر و ادب برگزار خواهد شد.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد آیت الله آملی درباره سایر مصوبات نشست شورای فرهنگی این دانشگاه گفت:برنامه های متنوعی برای گرامیداشت هفته مقدس بسیج از سوی دانشگاه و بسیج استادان،دانشجویان و کارکنان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه مسابقات سراسری قرآن و عترت در روز 26 آذرماه در واحد آیت الله آملی برگزار خواهد شد اعلام کرد:برای روز دانشجو نیز مقرر شد یک برنامه متنوع و در شان دانشجویان در روز 17 آذر با توجه به حضور بیشتر دانشجویان برگزار شود.