قابل توجه دانشجویان شرکت کننده در آزمون جامع دوره دکترای تخصصی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۰۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۱ کد : ۳۵۴ اطلاعیه ها تیکر

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند براساس اعلام دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، بخش کتبی آزمون جامع نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 4 و 5 /98/9 ساعت 8 صبح مطابق جدول ذیل، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار خواهد شد. لذا دانشجویان عزیز بر اساس این زمانبندی حتی الامکان نیمساعت قبل از شروع آزمون در محل برگزاری آزمون (واحد ساری) حضور یابند. ضمنا دروس و منابع آزمون نسبت به سال گذشته هیچگونه تغییری نیافته است. ضمنا بخش شفاهی آزمون جامع در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ 11 و 98/9/12 در واحد آیت اله آملی برگزار خواهد شد که زمانبندی دقیق بر اساس رشته تحصیلی و مکان برگزاری متعاقبا از طریق همین سایت اعلام خواهد گردید.

لازم به ذکر است کارت ورود به جلسه آزمون برای کلیه دانشجویان صادر گردیده است و دانشجویان گرامی می توانند با به همراه داشتن یک قطعه عکس از روز شنبه مورخ 98/09/02 کارت ورود به جلسه خود را از آقای فرجی (ساختمان علوم پایه - 09119026802) دریافت نمایند.

عنوان رشته

تاریخ آزمون