افتخار آفرینی دانشجوی سمای آیت‌الله آملی

دانشجوی سمای آیت‌الله آملی مقام سوم کشتی فرنگی امیدهای جهان را کسب کرد

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۴ کد : ۳۴۵ اخبار
دانشجوی دانشکده سمای آیت‌الله آملی مدال برنز کشتی فرنگی امیدهای جهان در کشور مجارستان را به دست آورد.
دانشجوی سمای آیت‌الله آملی مقام سوم کشتی فرنگی امیدهای جهان را کسب کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از آمل، محمدهادی ساروی در مسابقات کشتی فرنگی امیدهای جهان که در وزن ۹۷ کیلوگرم شرکت کرده بود پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۹ بر ۳ بنس الماسی از صربستان را مغلوب کرد.

وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی مقابل آروی ساوولاینن قهرمان جوانان جهان و زیر ۲۳ سال اروپا از فنلاند با نتیجه ۵ بر یک شکست خورد و با توجه به حضور این حریف در دیدار فینال به گروه شانس مجدد رفت.

دانشجوی دانشکده سمای آیت‌الله آملی در این گروه مقابل آریف نیفتولایف از آذربایجان با نتیجه ۷ بر یک پیروز شد و به دیدار رده‌بندی راه یافت و در این دیدار با نتیجه ۶ بر ۴ و ضربه‌فنی ولادلن کوزلیوک از اوکراین به مدال برنز رسید.