اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت رشته داروسازی سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۱۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۳ کد : ۳۳۱ اطلاعیه ها تیکر

ضمن عرض تبریک صمیمانه به کلیه پذیرفته شدگان این مرحله، به اطلاع می‌رساند ثبت نام این دوره در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ ۱4 و 98/۰7/15 خواهد بود. بدیهی است بعد از این تاریخ، ثبت نام افراد ذخیره آغاز خواهد شد و در صورت تکمیل سقف مورد نیاز، به هیچ مراجعه ای پاسخ داده نخواهد شد.

ثبت نام به صورت حضوری بوده و پذیرفته شدگان محترم لازم است شخصاً و با همراه داشتن مدارک لازم (اشاره شده در ذیل) به محل ثبت نام (دانشکده داروسازی) مراجعه نمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام:

1. اصل مدرک تحصیلی دوره پیش دانشگاهی یا مدرک دیپلم چهارساله نظام قدیم و یا مدرک دیپلم نظام جدید 6-3-3- (پذیرفته شدگانی که اصل مدرک تحصیلی خود را به همراه ندارند باید همراه با ارائه گواهی موقت مبلغ  100000000 ریال چک یا سفته ضمانتی تحویل دهند).
  2. اصل شناسنامه عکس دار و دو برگ فتوکپی از تمام صفحات
  3. ۱۲ قطعه عکس ۳ در ۴ جدید و تمام رخ
  4. اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی
  5. کارت پایان خدمت یا مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص نماید.

شماره تماسهای ضروری:

• معاون علمی: ۴۳۲۱۷۰۰۹ - ۰۱۱
  • مدیر آموزش دانشکده : 43217519 ۰۱۱
  • معاون دانشجویی: ۷۳۲۱۷۰۰۷ ۰۱۱
  • مدیر دانشجویی: ۷۳۲۱۷۰33 ۰۱۱
  • امور شهریه: ۴۳۲۱۷۰۵۳ ۰۱۱
  • صندوق رفاه دانشجویی: ۴۳۲۱۷۰۵۱ ۴۳۲۱۷۰۵۲ ۰۱۱

پذیرفته شدگان گرامی می‌توانند بعد از اتمام فرایند ثبت نام و تکمیل پرونده آموزشی خود به ساختمان علوم پایه، حوزه مالی (صندوق رفاه دانشجویی و امور شهریه) مراجعه نموده و نسبت به وضعیت شهریه و نحوه پرداخت آن اطلاعات لازم را کسب نمایند. بدیهی است بعد از پرداخت شهریه نسبت به انتخاب واحد دانشجو از سوی مدیر گروه / کارشناس رشته اقدام خواهد شد.

حوزه معاونت علمی (آموزشی و پژوهشی)