بدرقه ره پویان اربعین

آیین بدرقه ره پویان اربعین در دانشگاه آزاد اسلامی آیت ا... آملی

۱۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۵ کد : ۳۳۰ اخبار
در آستانه فرا رسیدن اربعین حسینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی آیین بدرقه رهپویان اربعین حسینی با حضور دکتر سید احمد شهیدی و جمعی از استادان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد .

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با بیان اینکه  راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی یک برنامه اثرگذار فرهنگی است تصریح کرد : مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی همراه با تمامی ارکان نظام بر برگزاری باشکوه این مراسم تاکید دارند و صدور بخشنامه اربعین و تخصیص امکانات و تسهیلات برای دانشگاهیان در همین راستا ست.

شهیدی با  بدرقه کاروان ره پویان اربعین برای استادان و دانشجویان آرزوی بهره برداری مناسب از این مراسم توام با سلامتی کرد.

وی همچنین   از زحمات و تلاش های معاون دانشجویی و حوزه فرهنگی،  بسیج دانشجویی و تشکلها و کانون های دانشجویی و هلال احمر برای مشارکت در این مراسم تشکر کرد.

حدیدفام ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۰
سپاس از سایت خوب شما