به مناسبت هفته دفاع مقدس

هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با خانواده ۴ شهید دفاع دیدار کردند

۰۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۴ کد : ۳۲۷ اخبار
با حضور دکتر سید احمد شهیدی سرپرست دانشگاه و جمعی از استادان و کارکنان این دانشگاه با خانواده شهیدان قاسم و علی اکبر اردشیر،شهید نور محمد فتحی، شهید علی اکبر محمدی و سردار شهید حجت ا... نعیمی دیدار کردند .

اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی پس از دیدار با خانواده این شهدا در گلزار شهدا و مقبره این شهدا حاضر شدند و پس از غبار روبی و تقدیم شاخه های گل بر ادامه راه این شهیدان تاکید کردند.

دکتر شهیدی در این باره گفت : هفته دفاع مقدس یاد آور رشادت و پایمردی ملت غیور ایران است که توانست با سلاح ایمان و توکل به خدا با رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دربرابر زیاده خواهی های صدام و تمامی حامیانش ایستادگی کند و یک وجب از خاک این سرزمین جدا نشود‌.

وی ادامه داد : در راستای برنامه های هفته دفاع مقدس امروز توفیق زیارت خانواده شهدا را داشتیم و پس از آن برای تجدید میثاق با آرمانهای شهیدان بر سر مزار این چند شهید عزیز حاضر شدیم .

در همین راستا به  نمایندگی از هیات رییسه واحد آیت الله آملی سرپرست و جمعی از استادان و کارکنان دانشکده سما به  همراه  معاون سیاسی فرماندار ، رییس اداره بنیاد شهید، پاسداران مدافع حرم  شهرستان آمل به مناسبت دفاع مقدس  با خانواده شهیدان اکبری، رضاییان تیار و علیرضا عبدالهی دیدار کردند .