اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۳ کد : ۳۲۳ اطلاعیه ها تیکر

ضمن عرض تبریک صمیمانه به کلیه پذیرفته شدگان دوره کارشناسی پیوسته در واحد آیت ا... آملی، به اطلاع می‌رساند ثبت نام کلیه رشته‌های تحصیلی این دوره از روز یکشنبه مورخ 98/۰7/01 آغاز گردیده و تا روز دوشنبه مورخ 98/07/02 ادامه خواهد داشت.

ثبت نام به صورت حضوری بوده و پذیرفته شدگان محترم لازم است شخصاً و با همراه داشتن مدارک لازم (اشاره شده در ذیل) به سالن ثبت نام (ساختمان IT) مراجعه نمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام:

1. اصل گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی و یا اصل دیپلم کامل یا اصل گواهی قبولی پایان تحصیلات نظام قدیم متوسطه، اصل گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی و یا اصل دیپلم کامل یا اصل گواهی قبولی پایان تحصیلات نظام جدید متوسطه به همراه تصویر آنها (چنانچه پذیرفته شده اصل مدرک تحصیلی خود را در اختیار نداشته باشد ولی تصویر آن یا گواهی معتبر پایان دوره را ارائه کند، باید متعهد گردد اصل مدرک را قبل از پایان نیمسالی اول به دانشگاه تحویل دهد و تعهد مذکور نیز همراه با تضمین مالی "چک یا سفته به مبلغ ده میلیون ریال" می باشد).
  2. اصل شناسنامه عکس دار و دو برگ فتوکپی از تمام صفحات
  3. ۱۲ قطعه عکس ۳ در ۴ جدید و تمام رخ
  4. اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی
  5. کارت پایان خدمت یا مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص نماید.

شماره تماسهای ضروری:

• معاون علمی: ۴۳۲۱۷۰۰۹ - ۰۱۱
  • مدیر آموزش: ۴۳۲۱۷۰۳۷ ۰۱۱
  • معاون دانشجویی: ۷۳۲۱۷۰۰۷ ۰۱۱
  • مدیر دانشجویی: 43217033  ۰۱۱
  • امور شهریه: ۴۳۲۱۷۰۵۳ ۰۱۱
  • صندوق رفاه دانشجویی: ۴۳۲۱۷۰۵۱ ۴۳۲۱۷۰۵۲ ۰۱۱

پذیرفته شدگان گرامی می‌توانند بعد از اتمام فرایند ثبت نام و تکمیل پرونده آموزشی خود به ساختمان علوم پایه، حوزه مالی (صندوق رفاه دانشجویی و امور شهریه) مراجعه نموده و نسبت به وضعیت شهریه و نحوه پرداخت آن اطلاعات لازم را کسب نمایند. بدیهی است بعد از پرداخت شهریه نسبت به انتخاب واحد دانشجو از سوی مدیر گروه / کارشناس رشته اقدام خواهد شد.

حوزه معاونت علمی (آموزشی و پژوهشی)