پیام آغاز سال تحصیلی

پیام آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۵ کد : ۳۲۰ اخبار
آغاز سال تحصیلی جدید را خدمت تمام اساتید، همکاران و دانشجویان به‌ویژه دانشجویانی که در سال جاری به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی پیوسته‌اند تبریک عرض می‌نمایم.
پیام آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی

«باسمه‌تعالی»

یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ

خداوند آنهایی را که ایمان آورده‌‏اند و کسانی را که دانش یافته‌اند، به درجاتی برافرازد. «سوره مجادله، آیه11»

هرساله آغاز سال تحصیلی مقارن با هفته دفاع مقدس است و این هم‌زمانی موجب می‌شود تا در یادمان باشد جوانان این مرزوبوم ادامه‌دهنده راه جوانانی هستند که با رشادت‌ها و دلاوری‌ها و نثار خون پاک خویش، آزادی و امنیت امروزه را برایمان فراهم کرده‌اند لذا همگان وظیفه‌داریم با تلاش و کوشش، ضمن ادامه راه آن ایثارگران در راستای اعتلای میهن عزیزمان گام برداریم.

اکنون‌که دو دهه از تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی گذشته است با نگاهی به مسیر گذشته مشخص است که با تلاش و زحمات اساتید، همکاران و دانشجویان عزیز این دانشگاه با رشدی چشمگیر موفق شده است به دانشگاهی ارزش‌آفرین و بزرگ تبدیل شود. اکنون نیز در آغاز سومین دهه از عمر این واحد دانشگاهی، رویکرد اصلی حرکت و رشد این واحد دانشگاهی در دهه آینده بر مبنای دو محور اصلی قرار گرفته که نخست تبیین و حرکت در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و توجه به معنویت و اخلاق است و دیگری اجرای نظام بودجه‌بندی و فعالیت مفید در راستای اقتصاد مقاومتی، توجه به درآمدهای غیر شهریه‌ای و ایجاد اثر مفید در حل مسائل و مشکلات منطقه‌ای است. لذا امیدواریم دست در دست یکدیگر تلاش کنیم تا در سال «رونق تولید» ضمن حرکت در مسیر اهداف اصلی دانشگاه بتوانیم در تبدیل تهدیدها به فرصت و کمک به تولید، قدم‌های مؤثر برداریم.

با آرزوی سلامتی و شادیِ مدام

دکتر سید احمد شهیدی