اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۰ کد : ۳۱۳ اطلاعیه ها تیکر

ضمن عرض تبریک صمیمانه به کلیه پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته در واحد آیت ا... آملی، به اطلاع می‌رساند ثبت نام کلیه رشته‌های تحصیلی این دوره از روز شنبه مورخ 98/۰۶/23 آغاز گردیده و تا روز یکشنبه مورخ 98/۰۶/24 ادامه خواهد داشت.

ثبت نام به صورت حضوری بوده و پذیرفته شدگان محترم لازم است شخصاً و با همراه داشتن مدارک لازم (اشاره شده در ذیل) به سالن ثبت نام (ساختمان IT) مراجعه نمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام:

1. اصل مدرک تحصیلی دوره کارشناسی و ریزنمرات با ذکر معدل (پذیرفته شدگانی که دانشنامه مدرک کارشناسی را به همراه ندارند باید همراه با ارائه گواهی موقت دوره کارشناسی ، مبلغ 40/۰۰۰/0۰۰ ریال چک یا سفته ضمانتی تحویل دهند).
  • پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) خود نمی‌باشند باید اصل گواهی تایید شده دال بر فراغت از تحصیل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد، به همراه ریزنمرات تایید شده ارائه نمایند.
  1. اصل شناسنامه عکس دار و دو برگ فتوکپی از تمام صفحات
  2. ۱۲ قطعه عکس 4×3 جدید و تمام رخ
  3. اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی
  4. کارت پایان خدمت یا مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص نماید.

شماره تماسهای ضروری:

• معاون علمی: ۴۳۲۱۷۰۰۹ - ۰۱۱
  • مدیر آموزش: ۴۳۲۱۷۰60 ۰۱۱
  • معاون دانشجویی: 4۳۲۱۷۰۰۷ ۰۱۱
  • مدیر دانشجویی: 4۳۲۱۷۰33  ۰۱۱
  • امور شهریه: ۴۳۲۱۷۰۵۳ ۰۱۱
  • صندوق رفاه دانشجویی: ۴۳۲۱۷۰۵۱ ۴۳۲۱۷۰۵۲ ۰۱۱

پذیرفته شدگان گرامی می‌توانند بعد از اتمام فرایند ثبت نام و تکمیل پرونده آموزشی خود به ساختمان علوم پایه، حوزه مالی (صندوق رفاه دانشجویی و امور شهریه) مراجعه نموده و نسبت به وضعیت شهریه و نحوه پرداخت آن اطلاعات لازم را کسب نمایند. بدیهی است بعد از پرداخت شهریه نسبت به انتخاب واحد دانشجو از سوی مدیر گروه / کارشناس رشته اقدام خواهد شد.

حوزه معاونت علمی (آموزشی و پژوهشی)