اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دوره دکترای تخصصی سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۲ کد : ۳۰۶ اطلاعیه ها تیکر

ضمن عرض تبریک صمیمانه به کلیه پذیرفته شدگان دوره دکترای تخصصی در واحد آیت ا... آملی، به اطلاع می‌رساند ثبت نام کلیه رشته‌های تحصیلی این دوره از روز دوشنبه مورخ ۱۱/۰۶/۹۸ آغاز گردیده و تا روز سه شنبه مورخ ۱۲/۰۶/۹۸ ادامه خواهد داشت.

ثبت نام به صورت حضوری بوده و پذیرفته شدگان محترم لازم است شخصاً و با همراه داشتن مدارک لازم (اشاره شده در ذیل) به سالن ثبت نام (ساختمان IT) مراجعه نمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام:

1. اصل مدرک تحصیلی دوره کارشناسی ارشد و ریزنمرات با ذکر معدل (پذیرفته شدگانی که دانشنامه مدرک کارشناسی ارشد را به همراه ندارند باید همراه با ارائه گواهی موقت دوره کارشناسی ارشد، مبلغ 100/۰۰۰/0۰۰ ریال چک یا سفته ضمانتی تحویل دهند).
  2. اصل شناسنامه عکس دار و دو برگ فتوکپی از تمام صفحات
  3. ۱۲ قطعه عکس ۳ در ۴ جدید و تمام رخ
  4. اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی
  5. کارت پایان خدمت یا مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص نماید.

شماره تماسهای ضروری:

• معاون علمی: ۴۳۲۱۷۰۰۹ - ۰۱۱
  • مدیر آموزش: ۴۳۲۱۷۰60  ۰۱۱
  • معاون دانشجویی: ۷۳۲۱۷۰۰۷ ۰۱۱
  • مدیر دانشجویی: ۷۳۲۱۷۰33  ۰۱۱
  • امور شهریه: ۴۳۲۱۷۰۵۳ ۰۱۱
  • صندوق رفاه دانشجویی: ۴۳۲۱۷۰۵۱ ۴۳۲۱۷۰۵۲ ۰۱۱

پذیرفته شدگان گرامی می‌توانند بعد از اتمام فرایند ثبت نام و تکمیل پرونده آموزشی خود به ساختمان علوم پایه، حوزه مالی (صندوق رفاه دانشجویی و امور شهریه) مراجعه نموده و نسبت به وضعیت شهریه و نحوه پرداخت آن اطلاعات لازم را کسب نمایند. بدیهی است بعد از پرداخت شهریه نسبت به انتخاب واحد دانشجو از سوی مدیر گروه / کارشناس رشته اقدام خواهد شد.

حوزه معاونت علمی (آموزشی و پژوهشی)