برگزاری جلسه هیات رییسه

نشست هیات رییسه واحد آیت ا... آملی به ریاست دکتر فاضل لاریجانی

۱۷ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۷ کد : ۲۷۵ اخبار
دکتر فاضل لاریجانی با تبریک ایام دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا(ع) تصریح کرد: حضرت امام رضا (ع) تکیه گاه و پناه ایرانیان است، امیدواریم با عنایت خاصه آن حضرت شاهد پیشرفت این کشور شیعه در سراسر جهان باشیم.

لاریجانی رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد آیت ا... آملی با اشاره به دیدار هفته گذشته اش با دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه بیان کرد: ایشان نگاه ویژه ای به واحد آیت ا... آملی دارند و در این نشست تاکید داشتند برای پیشرفت تمامی واحدهای دانشگاه دغدغه دارند و در تلاش هستند تا بر اساس توانمندی واحدها آینده ای امید بخش را در دانشگاه آزاد اسلامی ترسیم کنند.

لاریجانی با اشاره به دیدارش با دکتر مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: نگاه معاون محترم دانشگاه تأکید بر درآمدزا از طریق طرح های درآمدزایی دانشگاهی است و آینده دانشگاه را در توسعه این تفکر می بینند.

وی با بیان اینکه در دیدار با رئیس و معاون دانشگاه پیشنهاد شد انگیزه لازم برای واحدهایی که عملکرد مناسب تری دارند و زیان ده نیستند داده شود تا با امید بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند تصریح کرد: دکتر طهرانچی و دکتر مشکینی نگاه بلندی داشتند و در تلاش هستند که با برنامه هایی که دارند در آینده نزدیک این موضوع را عملی نمایند.

لاریجانی با بیان اینکه در قالب طرحی به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد تأثیر ایجاد صندوق مشترک را دادیم مطرح کرد: در قالب این طرح واحدهای سودده، به شکل پلکانی درصدی از درآمد خود را در اختیار این صندوق قرار می دهند تا سازمان مرکزی از طریق صندوق به سایر واحدها مساعدت نماید.

لاریجانی با بیان اینکه بخش اصلی درآمد دانشگاه از طریق شهریه دانشجویان می باشد گفت: در حال حاضر مطالبات واحد آیت ا... آملی از بنیاد شهید و امور ایثارگران بابت شهریه فرزندان عزیز خانواده ایثارگران بالغ بر 9 میلیارد تومان رسیده است که در طول چند سال همچنان پرداخت نشده است و امیدواریم که توسط مسئولان این سازمان به حساب دانشگاه واریز شود.

وی با بیان اینکه دانشکده سما با توجه به موقعیت مکانی آن در داخل شهر آمل طلایه دار دانشگاه در سطح شهر می باشد ابراز کرد: با توجه به درخواست رئیس این دانشکده موضوع زیباسازی و امکانات رفاهی مورد نیاز این دانشکده بررسی و اجرا میشود.

این استاد دانشگاه با اشاره به نتایج موفق کشت محصولات کشاورزی صنعتی درآمدزا در سال 97 در واحد آیت ا... آملی گفت: پیش بینی می شود سطح زیر کشت برای کاشت فلفل هالوپینو 2/1 هکتار و ذرت شیرین به 2 هزار متر مربع برسد، همچنین در راستای کشت گُلزا مجدداً در سال 98، 8 هکتار از اراضی دانشگاه زیر کشت خواهد رفت.

لاریجانی با اعلام اینکه در راستای اجرای منویات رهبر انقلاب برای رونق تولید در سال 98 آماده پذیرش طرح های برون دانشگاهی هستیم تصریح کرد: در حوزه تولید و فرآوری گیاهان دارویی و سایر حوزه ها آماده پذیریش سرمایه گذاری و فعالیت در عرصه اقتصاد دانش بنیان هستیم.

لاریجانی با بیان اینکه اقدامات مناسبی در مرکز تحقیقات مدیریت و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی صورت گرفته است تصریح کرد: این مرکز آماده پذیرش ایده ها و پیشنهادات است همه صاحب نظران ومحققان درون و برون دانشگاهی است و بدین منظور فراخوان طرح های در آمدزا را اعلام کرده است تا تحقق دانشگاهی با محوریت حل مساله را به عنوان ماموریت اصلی خود اجرایی نماید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی با اشاره به بخشنامه راه اندازی مراکز مشاوره و هدایت تحصیلی تصریح کرد: این مرکز در دانشکده سما راه اندازی شده است که باتوجه به حضور استادان مجرب می تواند نیاز داوطلبان ورود به دانشگاه را برای انتخاب درست و صحیح پاسخ دهد.

وی ادامه داد: امکانات مناسبی در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شده است که بسیاری از خانواده ها از وجود چنین امکاناتی همراه با اعضای هیات علمی توانمند با خبر نیستند و شایسته است در این ایام معرفی مناسب تری از این داشته ها که متعلق به همه مردم کشورمان است انجام شود.